COM PASSAR UN BON DIA DE COMPRES A SITGES

Sitges BestSitges shopping

Una de les coses que més ens agrada de Sitges als sitgetans és el seu comerç. La gràcia de tot plegat és que si veniu de compres a Sitges no hi trobareu les botigues de grans cadenes que trobem als eixos comercials de les ciutats. Hi trobareu un altre tipus de comerç; més petit, de tracte familiar, proper i personalitzat, amb productes de qualitat i diferenciats.

Diuen que comprar és com cuinar, ho has de fer content per a què surti bé! Així que per tal de què gaudeixis al màxim de la teva experiència de compres a Sitges, et proposem el següent:

 

1 Fes-te soci del Club Best Sitges a la web www.bestsitges.cat

I ara diràs, però què és això del Best Sitges? Doncs és un club que hem creat des de Turisme de Sitges on intentem reunir els millors comerços,  serveis de bellesa, oci i restauració per tal de què els clients tinguin els millors avantatges; accés a promocions especials, descomptes i informació  de primera mà de tots els actes vinculats al comerç i gastronomia de Sitges. El Best Sitges funciona a través del teu telèfon mòbil i et donaran punts per la teva compra que podràs gastar en tots els establiments Best. Al web podràs veure quines botigues i restaurants estan associats així com el descompte que apliquen.

I el millor és que els punts no caduquen mai, no has de portar targetes, ni hauràs de recordar el teu número de soci; només has de portar el telèfon mòbil!

2 Vine el dia que vulguis a Sitges

Un altra de les avantatges de comprar a Sitges és que com a municipi turístic les botigues tenen lliure horari d’apertura; això vol dir que els caps de setmana, inclòs el diumenge, la majoria de les botigues estan obertes en un ampli horari que pot allargar-se fins les 22h. Al web www.bestsitges.cat, entrant a les fitxes de cada botiga veureu l’horari detallat de cada una de les botigues Best.

3 I quan acabis de comprar…

Gaudeix de la gastronomia sitgetana! Ves a dinar, sopar o simplement fes una copa. El Club Best Sitges et dona també les millors condicions a restaurants. I si tries un restaurant que no sigui del Club Best consulta abans la nostra web doncs al llarg de tot l’any hi ha multitud d’esdeveniments vinculats amb la gastronomia com el “Sitges tapa a tapa”, la Ruta del Xató, el “Tasta Sitges”, el “Concurs Nacional de Tapes”, el “Menú Fantàstic”… En pots consultar el detall aquí:

TASTA SITGES

 

Leave a Reply