El turisme de reunions, congressos, jornades i incentius suposa més de 600 esdeveniments, 60.000 assistents i pernoctacions, i un retorn econòmic de 40 milions d’euros. El 76% d’aquestes convencions, són internacionals.


Amb l’objectiu de promocionar el turisme de negocis, el Sitges Convention Bureau, programa de Turisme de Negocis amb més de 40 empreses associades, especialitzat en la promoció de Sitges com a destinació receptora de Turisme de Negocis, ha estat present un any més a la fira IBTM de mercat mundial. Una aposta clara pel turisme de reunions, congressos, jornades i incentius que suposa més de 600 activitats, més de 60.000 assistents i pernoctacions, i un retorn econòmic de 40 milions d’euros. El 76% d’aquestes convencions, són internacionals.

 

L’Alcalde de Sitges i diputat de Turisme de la Diputació de Barcelona, Miquel Forns,  assegura que “tot i que Sitges és una marca consolidada i reconeguda a nivell mundial com a destinació turística, és la segona destinació de Catalunya en acollir reunions desprès de Barcelona i cal continuar treballant per promocionar aquest segment del turisme”. La regidora de Turisme, Aurora Carbonell, explica que “cal donar a conèixer el gran potencial de la nostra vila per Turisme de Negocis tant pel que fa a les instal•lacions per a congressos i sales de reunions, hotels de qualitat, espais singulars únics, restaurants per a grups i una àmplia gama d’activitats i serveis complementaris”.

 

En el marc de la fira es van mantenir més de 50 entrevistes amb professionals del sector que cercaven noves destinacions per a les seves reunions o ampliar informació sobre la oferta de la nostra vila. Fruit d’aquestes reunions s’han rebut diverses peticions tant per grups petits i d’incentius com per a convencions de fins a 600 assistents per 2016, 2017 i 2018.

 

La IBTM World, que va tenir lloc a Barcelona del 17 al 19 de novembre, és la fira global més important del sector de Turisme de Congressos, Convencions, Incentius, altres reunions i esdeveniments i viatges d’empresa a nivell mundial. La trobada professional posa en contacte a més de 15.500 professional de la indústria que durant 3 dies promocionen i cerquen oportunitats de negoci amb més de 3.000 expositors. Paral•lelament es realitzen sessions formatives amb els ponents més significatius sobre les tendències del sector en fòrums i trobades de networking.

 

Altres accions promocionals

 

Sitges ha acollit aquests dies la convenció anual de Liberty International Tourism Group amb 85 professionals del sector, propietaris, directors i equips comercials de 42 agències d’arreu del món. La regidora Turisme, Aurora Carbonell, va rebre el grup al Palau Maricel que, a més, va poder conèixer el Tapa Tapa. La reunió es va celebrar a Sitges per iniciativa de l’hotel Av. Sofia amb el suport del Sitges CB. 

 

Paral·lelament, el Sitges CB, conjuntament amb Melia Sitges, ha organitzat un famtrip de mercat francès i Benelux amb 15 participants.

 

Per completar el Pla d’Accions Promocionals del Sitges Convention Bureau, aquesta setmana es presentarà l’oferta de Sitges per turisme de negocis al Meeting and Incentives Forum de mercats emergents, en el qual es mantindran més de 50 entrevistes pre-concertades amb organitzadors de reunions d’Europa de l’est, India i països del Golf cercant noves oportunitats de negoci en aquests territoris. Aquest fòrum professional que tindrà lloc a Viena del 22 al 26 d’enguany Turisme de Sitges estarà acompanyat per Melia Sitges.

 

Durant el 2015 el Sitges CB, amb diversos associats, ha assistit a 13 accions comercials, fires, workshops, presentacions i altres esdeveniment promocionals de mercat internacional. 

 

ACTUALITÉS RÉCENTES

30.11.2018

Le spectacle Las toallitas no desaparecen por arte de magia (Les lingettes ne disparaissent pas par magie) arrive à Sitges pour sensibiliser au respect de l’environnement
La Route du Xató donne le signal du départ de sa 22ème édition à Sitges

20.11.2018

La Route du Xató donne le signal du départ de sa 22ème édition à Sitges
Sitgestiu programme plus de 60 propositions culturelles pour juillet et août

10.07.2018

Sitgestiu programme plus de 60 propositions culturelles pour juillet et août
Tout est prêt pour la Fête-Dieu 2018

25.05.2018

Tout est prêt pour la Fête-Dieu 2018

AGENDA

Exposition: `Centenari Maricel (1918-2018)´
Jusqu'à 24.02.2019
Exposition: `Centenari Maricel (1918-2018)´
Activités culturelles • Visites guidées
Chants de Noël
15.12.2018
Chants de Noël
Activités culturelles • Fêtes et activités • Musique • Solidarité et activités durables
LÂ’Heure du conte
15.12.2018
LÂ’Heure du conte
Activités culturelles • Activités pour enfants

ACTUALITÉS RÉCENTES

Le spectacle Las toallitas no desaparecen por arte de magia (Les lingettes ne disparaissent pas par magie) arrive à Sitges pour sensibiliser au respect de l’environnement


RÉSERVEZ!

Meilleur prix garantí

Winter Market Sitges

AGENDA

Winter Market Sitges

Dic 14