La IBTM i el Meeting and Incentive Forum de mercats emergents completa el pla d'accions promocionals de Sitges per turisme de negocis

El turisme de reunions, congressos, jornades i incentius suposa més de 600 esdeveniments, 60.000 assistents i pernoctacions, i un retorn econòmic de 40 milions d’euros. El 76% d’aquestes convencions, són internacionals.


Amb l’objectiu de promocionar el turisme de negocis, el Sitges Convention Bureau, programa de Turisme de Negocis amb més de 40 empreses associades, especialitzat en la promoció de Sitges com a destinació receptora de Turisme de Negocis, ha estat present un any més a la fira IBTM de mercat mundial. Una aposta clara pel turisme de reunions, congressos, jornades i incentius que suposa més de 600 activitats, més de 60.000 assistents i pernoctacions, i un retorn econòmic de 40 milions d’euros. El 76% d’aquestes convencions, són internacionals.

 

L’Alcalde de Sitges i diputat de Turisme de la Diputació de Barcelona, Miquel Forns,  assegura que “tot i que Sitges és una marca consolidada i reconeguda a nivell mundial com a destinació turística, és la segona destinació de Catalunya en acollir reunions desprès de Barcelona i cal continuar treballant per promocionar aquest segment del turisme”. La regidora de Turisme, Aurora Carbonell, explica que “cal donar a conèixer el gran potencial de la nostra vila per Turisme de Negocis tant pel que fa a les instal•lacions per a congressos i sales de reunions, hotels de qualitat, espais singulars únics, restaurants per a grups i una àmplia gama d’activitats i serveis complementaris”.

 

En el marc de la fira es van mantenir més de 50 entrevistes amb professionals del sector que cercaven noves destinacions per a les seves reunions o ampliar informació sobre la oferta de la nostra vila. Fruit d’aquestes reunions s’han rebut diverses peticions tant per grups petits i d’incentius com per a convencions de fins a 600 assistents per 2016, 2017 i 2018.

 

La IBTM World, que va tenir lloc a Barcelona del 17 al 19 de novembre, és la fira global més important del sector de Turisme de Congressos, Convencions, Incentius, altres reunions i esdeveniments i viatges d’empresa a nivell mundial. La trobada professional posa en contacte a més de 15.500 professional de la indústria que durant 3 dies promocionen i cerquen oportunitats de negoci amb més de 3.000 expositors. Paral•lelament es realitzen sessions formatives amb els ponents més significatius sobre les tendències del sector en fòrums i trobades de networking.

 

Altres accions promocionals

 

Sitges ha acollit aquests dies la convenció anual de Liberty International Tourism Group amb 85 professionals del sector, propietaris, directors i equips comercials de 42 agències d’arreu del món. La regidora Turisme, Aurora Carbonell, va rebre el grup al Palau Maricel que, a més, va poder conèixer el Tapa Tapa. La reunió es va celebrar a Sitges per iniciativa de l’hotel Av. Sofia amb el suport del Sitges CB. 

 

Paral·lelament, el Sitges CB, conjuntament amb Melia Sitges, ha organitzat un famtrip de mercat francès i Benelux amb 15 participants.

 

Per completar el Pla d’Accions Promocionals del Sitges Convention Bureau, aquesta setmana es presentarà l’oferta de Sitges per turisme de negocis al Meeting and Incentives Forum de mercats emergents, en el qual es mantindran més de 50 entrevistes pre-concertades amb organitzadors de reunions d’Europa de l’est, India i països del Golf cercant noves oportunitats de negoci en aquests territoris. Aquest fòrum professional que tindrà lloc a Viena del 22 al 26 d’enguany Turisme de Sitges estarà acompanyat per Melia Sitges.

 

Durant el 2015 el Sitges CB, amb diversos associats, ha assistit a 13 accions comercials, fires, workshops, presentacions i altres esdeveniment promocionals de mercat internacional. 

 

ÚLTIMES NOTÍCIES

L

25.07.2018

L'Open Internacional d’Escacs Vila de Sitges reuneix més de 200 jugadors i jugadores d’arreu del món
El Sitgestiu programa més de 60 propostes culturals per als mesos de juliol i agost

10.07.2018

El Sitgestiu programa més de 60 propostes culturals per als mesos de juliol i agost
Tot a punt per a les festes del Corpus 2018

25.05.2018

Tot a punt per a les festes del Corpus 2018
6ª Setmana de la Malvasia de Sitges

11.05.2018

6ª Setmana de la Malvasia de Sitges

AGENDA

Exposició: `Freedom´
Fins a 07.10.2018
Exposició: `Freedom´
Activitats culturals
Exposició: `Un Parell Disp Art´
Fins a 15.09.2018
Exposició: `Un Parell Disp Art´
Activitats culturals
Exposició: Yoichi Tanabe
Fins a 30.09.2018
Exposició: Yoichi Tanabe
Activitats culturals
L

ÚLTIMES NOTÍCIES

L'Open Internacional d’Escacs Vila de Sitges reuneix més de 200 jugadors i jugadores d’arreu del món


RESERVA ARA!

Et garantim el millor preu

Santa Tecla. Festa Major Petita de Sitges

AGENDA

Santa Tecla. Festa Major Petita de Sitges

Sep 20