Sitges, epicentre de l'scrapbooking

El municipi acull del 4 al 6 de març la Fira Scrap +, la segona fira dedicada a l'scrap més important d'Europa després de la de París.


Sitges celebra la quarta edició de la Fira Scrap+, l'esdeveniment que en només quatre anys ha incrementat la presència de públic fins arribar a captar unes 8.000 persones de públic i ha aconseguit esdevenir el punt de referència per a professionals i aficionats de l’scrapbooking. Més d’una quarantena d’expositors entre distribuïdors, dissenyadors i fabricants mostraran les últimes tendències de l’scrap a la carpa de 1.100 m2 ubicada al Passeig de la Ribera.  La Fira Scrap + està considerada la segona fira més important d'Europa després de la de París.

 

La regidora de Promoció Econòmica, Aurora Carbonell, ha explicat que “és un dels esdeveniments més importants del calendari local per l’impacte econòmic que genera. És un turisme sostenible, respectuós amb l’entorn, i això és precisament el que nosaltres perseguim. A més, se celebra en una època baixa pel turisme, la qual cosa ens ajuda a la desestacionalització del turisme i a generar activitat econòmica al municipi”.

 

La fira acollirà ponències dedicades a tot el món que envolta l’scrap a l’espai Fòrum+, on es podran veure demostracions de com es pot decorar la mateixa bossa de la Fira, assistir a presentacions de nous segells, descobrir noves col•leccions de papers o conèixer tots els detalls per a aplicacions dels colors en papers.  En aquest mateix espai, es podrà conversar amb els professionals de les diferents disciplines de l’scrap.

 

Una de les novetats enguany és el taller Edu+ que com descriuen des de l’organització “es tracta d’una experiència única”. Un taller tècnic i innovador que comptarà amb la participació de sis talleristes especialitzades que aprofundiran en qüestions com el relleu, materials alternatius, troquels o mètodes per a l’estampació.

 

Aquest any, després de l'èxit en l'edició anterior, tornarà Scrap + Pro. Un espai destinat a majoristes, marques, fabricants, importadors i dissenyadors perquè puguin exposar i donar a conèixer els seus productes, i també està obert al públic en general. Scrap + Pro és el punt de referència on botigues i majoristes estableixen relacions comercials. Amb aquesta iniciativa es consoliden tots els àmbits de l'scrap aconseguint una fira completa.

 

La fira comptarà amb una APP per a mòbils (Android) per a les fotos que es facin a fira que es podran complementar amb diferents marcs dissenyats especialment per a l’ocasió. Les persones que comparteixin la seva foto a Facebook i Instagram @feriascrap+ i amb l’etiqueta #ScrapPlusApp16 participaran en un sorteig i podran guanyar una impress.ora Fuji InstaxShare SP-1.

 

La carpa acull també el Crea+, un projecte col•laboratiu que es construeix al llarg dels tres dies de la Fira. En aquesta edició es planteja un projecte al que es vol animar a participar a tots els visitants de la fira creant entre tots un gran llibre amb vivències i records de la seva estància a la Fira Scrap +. La Fira Scrap+ contempla una vessant formativa i ofereix 40 tallers a l’Edifici Miramar on l’any passat hi van participar més de 400 persones que van realitzar diferents projectes d’scrap. Art + és una exposició de pàgines d’scrap que es podrà visitar a l’Edifici Miramar inspirades en un tema concret que l'organització proposa als participants i que són dissenyades per creadors del món del scrap.

 

Scrap + tindrà també una vessant solidària amb l’ONG Ocularis que treballa per millorar la formació oftalmològica dels professionals de l’Àfrica Subsahariana.

 

L'empresa encarregada de l'organització d'aquesta iniciativa és Scrap+ i compta amb la col•laboració de l'Ajuntament de Sitges.


INFORMACIÓ D’INTERÈS

 

Horari de la Fira:
 

Divendres 4 de març: de 10h a 20h
Dissabte 5 de març: de 10h a 20h
Diumenge 6 de març: de 10h a 18h

 

Per a més informació:
Oficina de Comunicació
Tel. 93 811 16 84 / 608 77 60 54 / 607 825 675
A/e: comunicacio@sitges.cat
          

 

ÚLTIMES NOTÍCIES

Sitges estrena el Cheese Fest, un festival dedicat al Formatge

31.10.2018

Sitges estrena el Cheese Fest, un festival dedicat al Formatge

08.10.2018

Últims dies per participar al concurs de la campanya ReSitges
Sitges celebra aquest cap de setmana la 57a Festa de la Verema

04.10.2018

Sitges celebra aquest cap de setmana la 57a Festa de la Verema
Sitges triplica els carrers guarnits i augmenta les activitats infantils en el marc del Festival de Cinema

03.10.2018

Sitges triplica els carrers guarnits i augmenta les activitats infantils en el marc del Festival de Cinema

AGENDA

L`Hora del Conte
16.11.2018
L`Hora del Conte
Activitats culturals • Activitats infantils
7ª Copa ITF Taekwon-do
17.11.2018
7ª Copa ITF Taekwon-do
Esports
Fins a 13.01.2019
Exposició: XXXII Concurs de Pintura Sanvisens i XXII Concurs d`escultura Pere Jou
Activitats culturals
Sitges estrena el Cheese Fest, un festival dedicat al Formatge

ÚLTIMES NOTÍCIES

Sitges estrena el Cheese Fest, un festival dedicat al Formatge


RESERVA ARA!

Et garantim el millor preu

Cheese Fest-Sitges Tapa a Tapa

AGENDA

Cheese Fest-Sitges Tapa a Tapa

Nov 16