Sitges, epicentre de l'scrapbooking

El municipi acull del 4 al 6 de març la Fira Scrap +, la segona fira dedicada a l'scrap més important d'Europa després de la de París.


Sitges celebra la quarta edició de la Fira Scrap+, l'esdeveniment que en només quatre anys ha incrementat la presència de públic fins arribar a captar unes 8.000 persones de públic i ha aconseguit esdevenir el punt de referència per a professionals i aficionats de l’scrapbooking. Més d’una quarantena d’expositors entre distribuïdors, dissenyadors i fabricants mostraran les últimes tendències de l’scrap a la carpa de 1.100 m2 ubicada al Passeig de la Ribera.  La Fira Scrap + està considerada la segona fira més important d'Europa després de la de París.

 

La regidora de Promoció Econòmica, Aurora Carbonell, ha explicat que “és un dels esdeveniments més importants del calendari local per l’impacte econòmic que genera. És un turisme sostenible, respectuós amb l’entorn, i això és precisament el que nosaltres perseguim. A més, se celebra en una època baixa pel turisme, la qual cosa ens ajuda a la desestacionalització del turisme i a generar activitat econòmica al municipi”.

 

La fira acollirà ponències dedicades a tot el món que envolta l’scrap a l’espai Fòrum+, on es podran veure demostracions de com es pot decorar la mateixa bossa de la Fira, assistir a presentacions de nous segells, descobrir noves col•leccions de papers o conèixer tots els detalls per a aplicacions dels colors en papers.  En aquest mateix espai, es podrà conversar amb els professionals de les diferents disciplines de l’scrap.

 

Una de les novetats enguany és el taller Edu+ que com descriuen des de l’organització “es tracta d’una experiència única”. Un taller tècnic i innovador que comptarà amb la participació de sis talleristes especialitzades que aprofundiran en qüestions com el relleu, materials alternatius, troquels o mètodes per a l’estampació.

 

Aquest any, després de l'èxit en l'edició anterior, tornarà Scrap + Pro. Un espai destinat a majoristes, marques, fabricants, importadors i dissenyadors perquè puguin exposar i donar a conèixer els seus productes, i també està obert al públic en general. Scrap + Pro és el punt de referència on botigues i majoristes estableixen relacions comercials. Amb aquesta iniciativa es consoliden tots els àmbits de l'scrap aconseguint una fira completa.

 

La fira comptarà amb una APP per a mòbils (Android) per a les fotos que es facin a fira que es podran complementar amb diferents marcs dissenyats especialment per a l’ocasió. Les persones que comparteixin la seva foto a Facebook i Instagram @feriascrap+ i amb l’etiqueta #ScrapPlusApp16 participaran en un sorteig i podran guanyar una impress.ora Fuji InstaxShare SP-1.

 

La carpa acull també el Crea+, un projecte col•laboratiu que es construeix al llarg dels tres dies de la Fira. En aquesta edició es planteja un projecte al que es vol animar a participar a tots els visitants de la fira creant entre tots un gran llibre amb vivències i records de la seva estància a la Fira Scrap +. La Fira Scrap+ contempla una vessant formativa i ofereix 40 tallers a l’Edifici Miramar on l’any passat hi van participar més de 400 persones que van realitzar diferents projectes d’scrap. Art + és una exposició de pàgines d’scrap que es podrà visitar a l’Edifici Miramar inspirades en un tema concret que l'organització proposa als participants i que són dissenyades per creadors del món del scrap.

 

Scrap + tindrà també una vessant solidària amb l’ONG Ocularis que treballa per millorar la formació oftalmològica dels professionals de l’Àfrica Subsahariana.

 

L'empresa encarregada de l'organització d'aquesta iniciativa és Scrap+ i compta amb la col•laboració de l'Ajuntament de Sitges.


INFORMACIÓ D’INTERÈS

 

Horari de la Fira:
 

Divendres 4 de març: de 10h a 20h
Dissabte 5 de març: de 10h a 20h
Diumenge 6 de març: de 10h a 18h

 

Per a més informació:
Oficina de Comunicació
Tel. 93 811 16 84 / 608 77 60 54 / 607 825 675
A/e: comunicacio@sitges.cat
          

 

ÚLTIMES NOTÍCIES

L

25.07.2018

L'Open Internacional d’Escacs Vila de Sitges reuneix més de 200 jugadors i jugadores d’arreu del món
El Sitgestiu programa més de 60 propostes culturals per als mesos de juliol i agost

10.07.2018

El Sitgestiu programa més de 60 propostes culturals per als mesos de juliol i agost
Tot a punt per a les festes del Corpus 2018

25.05.2018

Tot a punt per a les festes del Corpus 2018
6ª Setmana de la Malvasia de Sitges

11.05.2018

6ª Setmana de la Malvasia de Sitges

AGENDA

Exposició: `Freedom´
Fins a 07.10.2018
Exposició: `Freedom´
Activitats culturals
Exposició: `Un Parell Disp Art´
Fins a 15.09.2018
Exposició: `Un Parell Disp Art´
Activitats culturals
Exposició: Yoichi Tanabe
Fins a 30.09.2018
Exposició: Yoichi Tanabe
Activitats culturals
L

ÚLTIMES NOTÍCIES

L'Open Internacional d’Escacs Vila de Sitges reuneix més de 200 jugadors i jugadores d’arreu del món


RESERVA ARA!

Et garantim el millor preu

Santa Tecla. Festa Major Petita de Sitges

AGENDA

Santa Tecla. Festa Major Petita de Sitges

Sep 19