Dotze establiments elaboren plats, tapes i cerveses inspirades en l’artista.


Què menjaven Ramon Casas i la resta dels modernistes? I què bevien? Amb motiu de l’exposició Ramon Casas, la modernitat anhelada, Museus de Sitges i el Gremi d’Hostaleria han dissenyat la campanya Ramon Casas al paladar, que pretén vincular patrimoni i gastronomia, destacar-ne els vincles comuns i generar una oferta que té un doble eix cultural i turístic.
 

La campanya Ramon Casas es concreta en tres opcions diferents: plats, tapa i cervesa. Onze restaurants i una cerveseria s’han sumat a la iniciativa, que té com a finalitat principal gaudir de la cuina del tombant dels segles XIX i XX. La campanya comença demà dimecres, 23 de novembre, i estarà activa fins les portes de Nadal, el 18 de desembre.
 

Deu restaurants han inclòs en les seves cartes diferents propostes gastronòmiques, amb sabors de la terra, ideals per a la tardor i començament d’hivern. Es tracta de La Nansa (Calamars maître d’hôtel), La Salseta (dos plats: Escudella amb pilota trufada i Gyoza de carn d’olla amb trinxat de l’escudella), La Pícara (Bacallà a la llauna), Cafè bar Roy (Llomillo amb mongetes), La Dehesa Santa Maria (Petxina de marisc), Marenostrum (Carxofes amb salsa holandesa), Casa Hidalgo (Entrecot maître d’hôtel), Iris Gallery – Hotel Estela (Macarrons ala italiana aromatitzats amb tòfona) i la Punta de Sitges (Amanida de perdiu en escabetx).
 

A més d’aquests plats, un altre restaurant s’ha sumat a la iniciativa: la Incidència del Factor Vi, que ofereix la Tapa Ramon Casas, consistent en una cocotte de bacallà a la llauna amb mongetes de Sant Pau. La Cerveseria La Sitgetana rega totes aquestes propostes amb la Cervesa Ramon Casas, elaborada amb absenta i anís, tot i que de poca graduació (4,1º).
Els preus són variats, segons cada cas (els dels plats van dels 7 als 22 euros), la tapa té un cost de 9,50 euros i la cervesa val entre 2,80 (la petita) i 6 euros (l’ampolla). La campanya és una proposta de Museus de Sitges, amb la col·laboració del Gremi d’Hostaleria de Sitges i l’Ajuntament de Sitges, amb el suport de Gastrotallers.

 





NOVITÀ

08.10.2018

Últimos días para participar en el concurso de la campaña ReSitges
Il Sitgestiu prevede oltre 60 proposte culturali, nei mesi di luglio e agosto

10.07.2018

Il Sitgestiu prevede oltre 60 proposte culturali, nei mesi di luglio e agosto
Tutto pronto per la festa del Corpus Domini 2018

25.05.2018

Tutto pronto per la festa del Corpus Domini 2018
L’attore Peter Vives sarà il proclamatore della 56ª Fiesta de la Vendimia di Sitges

28.09.2017

L’attore Peter Vives sarà il proclamatore della 56ª Fiesta de la Vendimia di Sitges

CALENDARIO EVENTI

16.11.2018

14.11.2018

17.11.2018

Il Sitgestiu prevede oltre 60 proposte culturali, nei mesi di luglio e agosto

NOVITÀ

Il Sitgestiu prevede oltre 60 proposte culturali, nei mesi di luglio e agosto


PRENOTATE ORA!

garantiamo il miglior prezzo

CALENDARIO EVENTI

Nov 13