Dotze elaboracions competiran per alçar-se com la ‘Tapa de l'Any’ de Catalunya
El proper diumenge 9 d’abril, l’Hotel Meliá Sitges acollirà la final de la tercera edició de la “Tapa de l’Any”, una iniciativa del Gremi d’Hosteleria de Sitges i Estrella Damm que pretén premiar la millor tapa de tot Catalunya.
A la final de la “Tapa de l’Any” es presentaran les dotze propostes que van arribar a la semifinal, que va tenir lloc el passat dilluns 20 de març a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona, i en la qual van participar els 43establiments guanyadors de les rutes de tapes que Estrella Damm va organitzar a tot Catalunya entre 2015 i 2016.
Cada participant haurà de preparar la tapa en directe i presentar-la davant un jurat format per Meritxell Falgueras, sommelier, Mikel López Iturriaga, periodista especialitzat en gastronomia,Ada Parellada, restauradora, i Carles Tejedor, direcció gastronòmica a Oilmotion.
L’actor i director de teatre i televisióQuim Masferrer i el xef Nandu Jubany seran els conductors de l’acte.
FINAL DE LA “TAPA DE L’ANY”
Dia Diumenge 9 d’abril de 2017
Hora De 11 a 13 h
Lloc Hotel Meliá Sitges
Carrer de Joan Salvat-Papasseit 38, Sitges (Barcelona)
Per qüestions d’organització, es prega confirmar assistència a:
BURSON-MARSTELLER
Carla Lladó I 93 201 10 28 I carla.llado@bm.com
Josué Sánchez I 93 201 10 28 I josue.sanchez@bm.com