Agents de viatges i periodistes visiten Sitges aquest estiu

El treball de l’Agència de Promoció Turisme motiva la promoció de la vila en diferents mitjans de comunicació internacionals. Els mitjans destaquen de Sitges l’oferta de platges, la gastronomia, l’activitat cultural i festiva, i l’accessibilitat dels carrers i serveis per a persones amb discapacitat.

 

 

Sitges recull aquests dies els fruits de l’assistència a fires, i l’atenció a viatges de periodistes, agents de viatge i touroperadors realitzat per l’Agència de Promoció Turisme de Sitges en els darrers mesos. El resultat s’ha materialitzat en la promoció i difusió de la vila com a destinació en diferents mitjans de comunicació internacionals tant en edicions impreses com a les xarxes socials.

 

Per promoure el municipi, l’Agència aposta pels viatges de premsa. La visita de periodistes i bloggers és una fórmula que serveix perquè aquests coneguin el municipi i l’oferta local en primera persona. El regidor de Turisme i Platges, Ignasi Garrigó ha explicat que “és una eina que assegura la promoció de Sitges com a destinació turística, a través dels diferents mitjans de comunicació, portals web o revistes especialitzades. Per tant, la repercussió és molt gran, mundial, i estem segurs que tindrà un retorn molt positiu per a la vila”.

I és que Sitges ha arribat a les antípodes, a la revista de vol de la companyia australiana Qantas, que ha publicat un reportatge a quatre pàgines i també ha augmentat la presència de Sitges a les xarxes socials amb imatges que apareixen a diferents vídeos promocionals.

 

En aquesta mateixa línia de treball, els mesos de juny i juliol, Turisme de Sitges ha atès dos viatges de premsa de mercat britànic i suec, i 6 viatges de familiarització d’americans, alemanys i nacionals amb 31 participants, als que s’ha donat a conèixer l’oferta global turística de la vila. Els periodistes s’han apropat també als recursos culturals, la gastronomia, l’oferta d’allotjament, els esdeveniments i altres activitats que es realitzen a Sitges. Els grups han rebut assessorament professional per part de Turisme de Sitges, qui també ha atès a 6 bloggers que han tingut l’ocasió de fer un tastet del que ofereix Sitges.

 

La Cultura i les Tradicions són un dels gran atractius locals per al turisme. Fruit de converses amb el Centre de Promoció Turística de Londres, en el marc de Fitur, Turisme de Sitges va organitzar el viatge d’una periodista de l’Oxford Mail que, durant quatre dies, es va apropar al Corpus i va donar a conèixer la destinació i el seu potencial turístic al mercat britànic. Durant la visita, la periodista també va tenir l’oportunitat de conèixer la cultura catalana i algunes de les grans icones com Montserrat. Fruit d’aquesta acció, el 4 de juliol, Sitges ocupava una pàgina a l’Oxford Mail, que compta amb una mitjana que supera els 50 mil lectors.

 

Una de les revistes sueques més selectives, Lifestyle, també ha tingut presència a la vila amb una periodista interessada en Barcelona, el Priorat i també Sitges. Les agències també s’han interessat per la vila. És el cas de Goes Travel, una agència receptiva de Barcelona que generarà grups amb destinació Sitges i que treballa amb els mercats americà, britànic i canadenc. La cultura, els esports i la música han estat els temes que més han interessat a Goes Travel que, aquest juliol, ha organitzat a Sitges dos concerts gratuïts, el de la Portland Place School i la Frances Bardsley Upper School, en col·laboració amb la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Sitges.

 

Agències de la companyia aèria americana Air Europa i de Melià, i l’agència alemanya Kulturtours també han visitat Sitges. Aquesta darrera, ja ha publicat al seu portal web informació sobre Museus de Sitges. Altres agències rebudes per Turisme de Sitges en col·laboració amb l’hotel Dolce Sitges són Hotelbeds, amb 17 agents de viatges; 10 organitzadors de reunions del Regne Unit; i Zibrant – Cititravel, una de les agències organitzadores de reunions més importants del Regne Unit, que ha portat a la vila a 10 organitzadors de reunions britànics que han visitat els centres de convencions Melià i Dolce Sitges.

 

Els blog són una de les publicacions on-line amb més seguidors i Turisme de Sitges ha rebut quatre bloggers de la mà de Minube i la Diputació de Barcelona. Amb les etiquetes #minubetrip i #costabcn han deixat l’empremta digital del seu pas per llocs com el casc antic o la Casa Bacardi. Especialitzat en turisme accessible i amb una greu distròfia muscular espinal, l’Agència Catalana de Turisme i la Diputació de Barcelona van convidar el periodista britànic, Martyn Sibley, qui va gaudir d’un bany en cadira amfíbia a La Barra i d’una visita al centre de la vila, recorrent els principals carrers de vianants: la platja Sant Sebastià, Àngel Vidal, Parellades, Primer de Maig i Passeig de la Ribera. A més de les properes publicacions al blog durant la seva estada a Sitges, el periodista ensenya en primera persona aquestes experiències en un vídeo que, gravat per la productora GeoCAST TV, s’emetrà a VisitBritain.tv, així com a la seva newsletter. Martyn Sibley prepara també quatre articles sobre la vila per la comunitat Disability Horizons (http://disabilityhorizons.com/dh-partners/ ) amb més de 25.000 usuaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES

Sitges sedueix amb la major cita de l

21.03.2019

Sitges sedueix amb la major cita de l'art tèxtil
Fortuny, Rodin, Klee, Matisse, Picabia, Picasso, Dalí i Miró entren al Museu de Maricel

15.03.2019

Fortuny, Rodin, Klee, Matisse, Picabia, Picasso, Dalí i Miró entren al Museu de Maricel
La Generalitat atorga al Cau Ferrat i a Maricel el reconeixement de museus d’interès nacional

17.01.2019

La Generalitat atorga al Cau Ferrat i a Maricel el reconeixement de museus d’interès nacional

30.11.2018

L' espectacle Les tovalloletes no desapareixen per art de màgia arriba a Sitges per conscienciar sobre el respecte al medi ambient

AGENDA

Scrap + Sitges
Fins a 31.03.2019
Scrap + Sitges
Festes i activitats
Presentació de llibre: `Juegos salvajes´
28.03.2019
Presentació de llibre: `Juegos salvajes´
Activitats culturals
LÂ’Hora del Conte
29.03.2019
LÂ’Hora del Conte
Activitats culturals • Activitats infantils
Sitges sedueix amb la major cita de l

ÚLTIMES NOTÍCIES

Sitges sedueix amb la major cita de l'art tèxtil


RESERVA ARA!

Et garantim el millor preu

Festival Internacional de Patchwork. Sitges 2019

AGENDA

Festival Internacional de Patchwork. Sitges 2019

Mar 24