Agents de viatges i periodistes visiten Sitges aquest estiu

El treball de l’Agència de Promoció Turisme motiva la promoció de la vila en diferents mitjans de comunicació internacionals. Els mitjans destaquen de Sitges l’oferta de platges, la gastronomia, l’activitat cultural i festiva, i l’accessibilitat dels carrers i serveis per a persones amb discapacitat.

 

 

Sitges recull aquests dies els fruits de l’assistència a fires, i l’atenció a viatges de periodistes, agents de viatge i touroperadors realitzat per l’Agència de Promoció Turisme de Sitges en els darrers mesos. El resultat s’ha materialitzat en la promoció i difusió de la vila com a destinació en diferents mitjans de comunicació internacionals tant en edicions impreses com a les xarxes socials.

 

Per promoure el municipi, l’Agència aposta pels viatges de premsa. La visita de periodistes i bloggers és una fórmula que serveix perquè aquests coneguin el municipi i l’oferta local en primera persona. El regidor de Turisme i Platges, Ignasi Garrigó ha explicat que “és una eina que assegura la promoció de Sitges com a destinació turística, a través dels diferents mitjans de comunicació, portals web o revistes especialitzades. Per tant, la repercussió és molt gran, mundial, i estem segurs que tindrà un retorn molt positiu per a la vila”.

I és que Sitges ha arribat a les antípodes, a la revista de vol de la companyia australiana Qantas, que ha publicat un reportatge a quatre pàgines i també ha augmentat la presència de Sitges a les xarxes socials amb imatges que apareixen a diferents vídeos promocionals.

 

En aquesta mateixa línia de treball, els mesos de juny i juliol, Turisme de Sitges ha atès dos viatges de premsa de mercat britànic i suec, i 6 viatges de familiarització d’americans, alemanys i nacionals amb 31 participants, als que s’ha donat a conèixer l’oferta global turística de la vila. Els periodistes s’han apropat també als recursos culturals, la gastronomia, l’oferta d’allotjament, els esdeveniments i altres activitats que es realitzen a Sitges. Els grups han rebut assessorament professional per part de Turisme de Sitges, qui també ha atès a 6 bloggers que han tingut l’ocasió de fer un tastet del que ofereix Sitges.

 

La Cultura i les Tradicions són un dels gran atractius locals per al turisme. Fruit de converses amb el Centre de Promoció Turística de Londres, en el marc de Fitur, Turisme de Sitges va organitzar el viatge d’una periodista de l’Oxford Mail que, durant quatre dies, es va apropar al Corpus i va donar a conèixer la destinació i el seu potencial turístic al mercat britànic. Durant la visita, la periodista també va tenir l’oportunitat de conèixer la cultura catalana i algunes de les grans icones com Montserrat. Fruit d’aquesta acció, el 4 de juliol, Sitges ocupava una pàgina a l’Oxford Mail, que compta amb una mitjana que supera els 50 mil lectors.

 

Una de les revistes sueques més selectives, Lifestyle, també ha tingut presència a la vila amb una periodista interessada en Barcelona, el Priorat i també Sitges. Les agències també s’han interessat per la vila. És el cas de Goes Travel, una agència receptiva de Barcelona que generarà grups amb destinació Sitges i que treballa amb els mercats americà, britànic i canadenc. La cultura, els esports i la música han estat els temes que més han interessat a Goes Travel que, aquest juliol, ha organitzat a Sitges dos concerts gratuïts, el de la Portland Place School i la Frances Bardsley Upper School, en col·laboració amb la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Sitges.

 

Agències de la companyia aèria americana Air Europa i de Melià, i l’agència alemanya Kulturtours també han visitat Sitges. Aquesta darrera, ja ha publicat al seu portal web informació sobre Museus de Sitges. Altres agències rebudes per Turisme de Sitges en col·laboració amb l’hotel Dolce Sitges són Hotelbeds, amb 17 agents de viatges; 10 organitzadors de reunions del Regne Unit; i Zibrant – Cititravel, una de les agències organitzadores de reunions més importants del Regne Unit, que ha portat a la vila a 10 organitzadors de reunions britànics que han visitat els centres de convencions Melià i Dolce Sitges.

 

Els blog són una de les publicacions on-line amb més seguidors i Turisme de Sitges ha rebut quatre bloggers de la mà de Minube i la Diputació de Barcelona. Amb les etiquetes #minubetrip i #costabcn han deixat l’empremta digital del seu pas per llocs com el casc antic o la Casa Bacardi. Especialitzat en turisme accessible i amb una greu distròfia muscular espinal, l’Agència Catalana de Turisme i la Diputació de Barcelona van convidar el periodista britànic, Martyn Sibley, qui va gaudir d’un bany en cadira amfíbia a La Barra i d’una visita al centre de la vila, recorrent els principals carrers de vianants: la platja Sant Sebastià, Àngel Vidal, Parellades, Primer de Maig i Passeig de la Ribera. A més de les properes publicacions al blog durant la seva estada a Sitges, el periodista ensenya en primera persona aquestes experiències en un vídeo que, gravat per la productora GeoCAST TV, s’emetrà a VisitBritain.tv, així com a la seva newsletter. Martyn Sibley prepara també quatre articles sobre la vila per la comunitat Disability Horizons (http://disabilityhorizons.com/dh-partners/ ) amb més de 25.000 usuaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES

Sitges estrena el Cheese Fest, un festival dedicat al Formatge

31.10.2018

Sitges estrena el Cheese Fest, un festival dedicat al Formatge

08.10.2018

Últims dies per participar al concurs de la campanya ReSitges
Sitges celebra aquest cap de setmana la 57a Festa de la Verema

04.10.2018

Sitges celebra aquest cap de setmana la 57a Festa de la Verema
Sitges triplica els carrers guarnits i augmenta les activitats infantils en el marc del Festival de Cinema

03.10.2018

Sitges triplica els carrers guarnits i augmenta les activitats infantils en el marc del Festival de Cinema

AGENDA

L`Hora del Conte
16.11.2018
L`Hora del Conte
Activitats culturals • Activitats infantils
L`Hora del Conte
14.11.2018
L`Hora del Conte
Activitats culturals • Activitats infantils
7ª Copa ITF Taekwon-do
17.11.2018
7ª Copa ITF Taekwon-do
Esports
Sitges estrena el Cheese Fest, un festival dedicat al Formatge

ÚLTIMES NOTÍCIES

Sitges estrena el Cheese Fest, un festival dedicat al Formatge


RESERVA ARA!

Et garantim el millor preu

Cheese Fest-Sitges Tapa a Tapa

AGENDA

Cheese Fest-Sitges Tapa a Tapa

Nov 13