Sitges estrena el Cheese Fest, un festival dedicat al Formatge

L’esdeveniment inclourà una fira de formatges de l’1 al 4 de novembre, Maridatges i tastos de formatges del 5 al 7 de novembre, i també, una nova edició del Sitges Tapa a Tapa que se celebrarà del 8 al 18 de novembre on el  protagonista serà el formatge. 


Coincidint amb Tots Sants, Sitges estrena el Cheese Fest, una nova proposta gastronòmica que neix amb l’objectiu d’apropar la cultura del formatge a sitgetans i visitants. La regidora de Promoció Econòmica, Turisme i Platges, Aurora Carbonell, destaca que “aquest nou festival se suma a iniciatives plenament consolidades al calendari d’esdeveniments com són el Sitges Christmas Festival i el Winter Market Sitges, que se celebren durant el mes de desembre, amb l’objectiu de dinamitzar l’economia de la vila durant els mesos que tradicionalment hi ha poca activitat econòmica per trencar l’estacionalitat turística”.

 

Sota el paraigua del Cheese Fest se celebraran tres activitats: el Cheese Fest de l’1 al 4 de novembre, Maridatges i tastos de formatges del 5 al 7 de novembre, i també, una nova edició del Sitges Tapa a Tapa que se celebrarà del 8 al 18 de novembre i estarà protagonitzat pel formatge.

 

El Cheese Fest tindrà lloc al Passeig de la Ribera, entre el carrer Sant Pau i el carrer Baonaire. Es tracta d’una fira monogràfica del formatge, que reunirà alguns dels millors productors per tal de compartir, tastar i conèixer amb profunditat la cultura del formatge artesà entès com un gourmet.

 

En aquesta primera edició es podran adquirir formatges de més de 15 productors i també es podran degustar formatges a l’espai de la taberna formatgera. La fira es complementarà amb una àmplia programació de propostes durant els 4 dies del festival com activitats gratuïtes pensades pels infants com atraccions i tallers gastronòmics infantils a l’espai Cheese and Kids. Alhora també es programaran concerts a l’espai Cheese and Blues amb una variada programació musical.

 

L’esdeveniment continuarà del 5 al 7 de novembre amb els maridatges i tastos de formatges als establiments La Formatgeria de Sitges, a La Sitgetana i a la Incidència del Factor Vi.

 

El Cheese Fest està organitzat per la Formatgeria de Sitges, l’empresa Esdeveniments 7 vetes i el Gremi d’Hostaleria de Sitges, i compta amb la patrocini d’Estrella Damm i la col•laboració de l’Ajuntament de Sitges.

Nova edició del Sitges Tapa a Tapa amb el formatge com a protagonista

 

En el marc del Cheese Fest també s’inclou el Sitges Tapa a Tapa que se celebrarà del 8 al 18 de novembre i permetrà degustar una àmplia oferta de tapes a 25 establiments de la vila, 5 més respecte a l’edició del mes de novembre del 2017. Durant 10 dies es podrà gaudir d’una tapa amb el formatge com a protagonista i un quinto per 3 euros.

 

En l’edició del Tapa Tapa del mes de novembre de l’any passat, es van repartir 25.000 tapes i aquest 2018 es preveu superar aquesta xifra. 

 

El llibret complert amb la oferta de tapes i el mapa amb la situació dels establiments es pot descarregar a la pàgina oficial del Gremi d’Hostaleria de Sitges o obtenir-la a l’Oficina de Turisme i als propis locals que participen.

 

Els participants de la ruta podran votar les tapes que més els agradin i participar en el sorteig de diferents premis; un àpat al restaurant Corazón de Agave, un accés per a dues persones d’un dia al circuit spa de l’hotel MIM Sitges, una nit d’allotjament i  esmorzar gratuït per a dues persones a l’hotel Ibersol Antemare i la possibilitat de participar en la propera edició de la ruta ‘Sitges Tapa a Tapa’ de forma gratuïta.

 

ÚLTIMES NOTÍCIES

Sitges sedueix amb la major cita de l

21.03.2019

Sitges sedueix amb la major cita de l'art tèxtil
Fortuny, Rodin, Klee, Matisse, Picabia, Picasso, Dalí i Miró entren al Museu de Maricel

15.03.2019

Fortuny, Rodin, Klee, Matisse, Picabia, Picasso, Dalí i Miró entren al Museu de Maricel
La Generalitat atorga al Cau Ferrat i a Maricel el reconeixement de museus d’interès nacional

17.01.2019

La Generalitat atorga al Cau Ferrat i a Maricel el reconeixement de museus d’interès nacional

30.11.2018

L' espectacle Les tovalloletes no desapareixen per art de màgia arriba a Sitges per conscienciar sobre el respecte al medi ambient

AGENDA

Scrap + Sitges
Fins a 31.03.2019
Scrap + Sitges
Festes i activitats
Sitges Rock Trail
23.03.2019
Sitges Rock Trail
Esports
Palau de Maricel
Fins a 28.04.2019
Palau de Maricel
Activitats culturals • Visites guiades
Sitges sedueix amb la major cita de l

ÚLTIMES NOTÍCIES

Sitges sedueix amb la major cita de l'art tèxtil


RESERVA ARA!

Et garantim el millor preu

Festival Internacional de Patchwork. Sitges 2019

AGENDA

Festival Internacional de Patchwork. Sitges 2019

Mar 22