Les 12 millors tapes de Catalunya passen a la gran final de la Tapa de L'Any a Sitges

L’Agència de promoció de turisme de Sitges, el Gremi d’Hosteleria de Sitges i Estrella Damm han celebrat, aquest matí, la Semifinal de la Tapa de l’Any a l’Antiga Fàbrica d’Estrella Damm. S’hi han presentat les 35 millors tapes de Catalunya de les quals 12 han sortit guanyadores i passen a la final que se celebrarà el dia 1 de Març a l’Hotel Melià de Sitges.

 

Les tapes han estat escollides per un jurat expert en gastronomia en el que s’hi trobaven personalitats com Salvador Garcia, periodista gastronòmic; Sergi de Meia, xef; Philippe Regol, Periodista gastronòmic; Cristina Cusí, de l’Escola d’Hoteleria de Barcelona; Josep Sucarrats, Director de la Revista Cuina; i Iñaki Gorostiaga, Director de l’Escola d’Hosteleria de Barcelona. El criteri que ha seguit el jurat per escollir les 12 peces guanyadores ha sigut la presentació, el sabor i la originalitat.

 

D’aquesta manera, els sis membres del jurat han valorant les peces dels concursants, en set torns diferents, en els quals cada concursant ha tingut la oportunitat d’explicar com ha confeccionat la seva peça i, fins i tot, en què ha estat inspirada. L’esdeveniment ha començat a les 11 del matí i ha conclòs a les 13.00h quan s’han anunciat les tapes vencedores entre aplaudiments del públic.

 

Les tapes finalistes

 

Les 12 tapes que han sortit finalistes són La galta una tapa presentada pel Bar Mantxego, Pasión por la olla del Aquelarre de Firo Tast, Pulpo fusión al pimentón de l’Arume, Farcellet d’ànima pota blava del Casino Café, Crème brûlée de foie de La Marineta, L'origen del niu d'anec del Subit, Biquini a l´estil Xirricló de Cal Xirriclo, Bacallà i no va dir res de l’Antull Restaurant Lounge, Petit Suisse de Carxofa Prat i el Trifassico de Pota blava de l’ONA Nuit restaurant, la Coca de Tardor de La Catedral i, finalment, Arròs caldós del restaurant Tapes&Tapes.

 

Segons ha afirmat el director de comunicació de Damm, Frederic Segarra, s’hi han presentat propostes gastronòmiques extraordinàries, paraules que s’han confirmat amb la gran assistència a l’acte. Ja per segon any consecutiu, Estrella Damm dona suport a iniciatives i rutes gastronòmiques que fomenten l’augment de tràfic de qualitat als diferents bars i restaurants de Catalunya.





ÚLTIMES NOTÍCIES

Sitges estrena el Cheese Fest, un festival dedicat al Formatge

31.10.2018

Sitges estrena el Cheese Fest, un festival dedicat al Formatge

08.10.2018

Últims dies per participar al concurs de la campanya ReSitges
Sitges celebra aquest cap de setmana la 57a Festa de la Verema

04.10.2018

Sitges celebra aquest cap de setmana la 57a Festa de la Verema
Sitges triplica els carrers guarnits i augmenta les activitats infantils en el marc del Festival de Cinema

03.10.2018

Sitges triplica els carrers guarnits i augmenta les activitats infantils en el marc del Festival de Cinema

AGENDA

L`Hora del Conte
16.11.2018
L`Hora del Conte
Activitats culturals • Activitats infantils
24ª Pedelada Barcelona-Sitges
18.11.2018
24ª Pedelada Barcelona-Sitges
Esports
Ermita de la Trinitat. Parc del Garraf Sitges
18.11.2018
Ermita de la Trinitat. Parc del Garraf Sitges
Visites guiades
Sitges estrena el Cheese Fest, un festival dedicat al Formatge

ÚLTIMES NOTÍCIES

Sitges estrena el Cheese Fest, un festival dedicat al Formatge


RESERVA ARA!

Et garantim el millor preu

Cheese Fest-Sitges Tapa a Tapa

AGENDA

Cheese Fest-Sitges Tapa a Tapa

Nov 17