Les 12 millors tapes de Catalunya passen a la gran final de la Tapa de L'Any a Sitges

L’Agència de promoció de turisme de Sitges, el Gremi d’Hosteleria de Sitges i Estrella Damm han celebrat, aquest matí, la Semifinal de la Tapa de l’Any a l’Antiga Fàbrica d’Estrella Damm. S’hi han presentat les 35 millors tapes de Catalunya de les quals 12 han sortit guanyadores i passen a la final que se celebrarà el dia 1 de Març a l’Hotel Melià de Sitges.

 

Les tapes han estat escollides per un jurat expert en gastronomia en el que s’hi trobaven personalitats com Salvador Garcia, periodista gastronòmic; Sergi de Meia, xef; Philippe Regol, Periodista gastronòmic; Cristina Cusí, de l’Escola d’Hoteleria de Barcelona; Josep Sucarrats, Director de la Revista Cuina; i Iñaki Gorostiaga, Director de l’Escola d’Hosteleria de Barcelona. El criteri que ha seguit el jurat per escollir les 12 peces guanyadores ha sigut la presentació, el sabor i la originalitat.

 

D’aquesta manera, els sis membres del jurat han valorant les peces dels concursants, en set torns diferents, en els quals cada concursant ha tingut la oportunitat d’explicar com ha confeccionat la seva peça i, fins i tot, en què ha estat inspirada. L’esdeveniment ha començat a les 11 del matí i ha conclòs a les 13.00h quan s’han anunciat les tapes vencedores entre aplaudiments del públic.

 

Les tapes finalistes

 

Les 12 tapes que han sortit finalistes són La galta una tapa presentada pel Bar Mantxego, Pasión por la olla del Aquelarre de Firo Tast, Pulpo fusión al pimentón de l’Arume, Farcellet d’ànima pota blava del Casino Café, Crème brûlée de foie de La Marineta, L'origen del niu d'anec del Subit, Biquini a l´estil Xirricló de Cal Xirriclo, Bacallà i no va dir res de l’Antull Restaurant Lounge, Petit Suisse de Carxofa Prat i el Trifassico de Pota blava de l’ONA Nuit restaurant, la Coca de Tardor de La Catedral i, finalment, Arròs caldós del restaurant Tapes&Tapes.

 

Segons ha afirmat el director de comunicació de Damm, Frederic Segarra, s’hi han presentat propostes gastronòmiques extraordinàries, paraules que s’han confirmat amb la gran assistència a l’acte. Ja per segon any consecutiu, Estrella Damm dona suport a iniciatives i rutes gastronòmiques que fomenten l’augment de tràfic de qualitat als diferents bars i restaurants de Catalunya.





ÚLTIMES NOTÍCIES

30.11.2018

L' espectacle Les tovalloletes no desapareixen per art de màgia arriba a Sitges per conscienciar sobre el respecte al medi ambient
El Sitges Christmas Festival dona el tret de sortida a les activitats nadalenques

28.11.2018

El Sitges Christmas Festival dona el tret de sortida a les activitats nadalenques
La Ruta del Xató dona el tret de sortida a la seva 22a edició a Sitges

20.11.2018

La Ruta del Xató dona el tret de sortida a la seva 22a edició a Sitges
Sitges estrena el Cheese Fest, un festival dedicat al Formatge

31.10.2018

Sitges estrena el Cheese Fest, un festival dedicat al Formatge

AGENDA

 Exposició: `Centenari Maricel (1918-2018)´
Fins a 24.02.2019
Exposició: `Centenari Maricel (1918-2018)´
Activitats culturals • Visites guiades
L´Hora del Conte
14.12.2018
L´Hora del Conte
Activitats culturals • Activitats infantils
Winter Market Sitges
Fins a 16.12.2018
Winter Market Sitges
Festes i activitats • Mercats

ÚLTIMES NOTÍCIES

L' espectacle Les tovalloletes no desapareixen per art de màgia arriba a Sitges per conscienciar sobre el respecte al medi ambient


RESERVA ARA!

Et garantim el millor preu

Winter Market Sitges

AGENDA

Winter Market Sitges

Dic 13