Les 12 millors tapes de Catalunya passen a la gran final de la Tapa de L'Any a Sitges

L’Agència de promoció de turisme de Sitges, el Gremi d’Hosteleria de Sitges i Estrella Damm han celebrat, aquest matí, la Semifinal de la Tapa de l’Any a l’Antiga Fàbrica d’Estrella Damm. S’hi han presentat les 35 millors tapes de Catalunya de les quals 12 han sortit guanyadores i passen a la final que se celebrarà el dia 1 de Març a l’Hotel Melià de Sitges.

 

Les tapes han estat escollides per un jurat expert en gastronomia en el que s’hi trobaven personalitats com Salvador Garcia, periodista gastronòmic; Sergi de Meia, xef; Philippe Regol, Periodista gastronòmic; Cristina Cusí, de l’Escola d’Hoteleria de Barcelona; Josep Sucarrats, Director de la Revista Cuina; i Iñaki Gorostiaga, Director de l’Escola d’Hosteleria de Barcelona. El criteri que ha seguit el jurat per escollir les 12 peces guanyadores ha sigut la presentació, el sabor i la originalitat.

 

D’aquesta manera, els sis membres del jurat han valorant les peces dels concursants, en set torns diferents, en els quals cada concursant ha tingut la oportunitat d’explicar com ha confeccionat la seva peça i, fins i tot, en què ha estat inspirada. L’esdeveniment ha començat a les 11 del matí i ha conclòs a les 13.00h quan s’han anunciat les tapes vencedores entre aplaudiments del públic.

 

Les tapes finalistes

 

Les 12 tapes que han sortit finalistes són La galta una tapa presentada pel Bar Mantxego, Pasión por la olla del Aquelarre de Firo Tast, Pulpo fusión al pimentón de l’Arume, Farcellet d’ànima pota blava del Casino Café, Crème brûlée de foie de La Marineta, L'origen del niu d'anec del Subit, Biquini a l´estil Xirricló de Cal Xirriclo, Bacallà i no va dir res de l’Antull Restaurant Lounge, Petit Suisse de Carxofa Prat i el Trifassico de Pota blava de l’ONA Nuit restaurant, la Coca de Tardor de La Catedral i, finalment, Arròs caldós del restaurant Tapes&Tapes.

 

Segons ha afirmat el director de comunicació de Damm, Frederic Segarra, s’hi han presentat propostes gastronòmiques extraordinàries, paraules que s’han confirmat amb la gran assistència a l’acte. Ja per segon any consecutiu, Estrella Damm dona suport a iniciatives i rutes gastronòmiques que fomenten l’augment de tràfic de qualitat als diferents bars i restaurants de Catalunya.





ÚLTIMES NOTÍCIES

Tot a punt per a les festes del Corpus 2018

25.05.2018

Tot a punt per a les festes del Corpus 2018
6ª Setmana de la Malvasia de Sitges

11.05.2018

6ª Setmana de la Malvasia de Sitges
Sitges Tapa a Tapa 2018

17.04.2018

Sitges Tapa a Tapa 2018
Sitges presenta el programa d

23.03.2018

Sitges presenta el programa d'actes per Setmana Santa

AGENDA

Dance World Cup
Fins a 30.06.2018
Dance World Cup
Teatre i dansa
Exposició: `Terres llunyanes´ d`Andreu Noguero
Fins a 20.07.2018
Exposició: `Terres llunyanes´ d`Andreu Noguero
Activitats culturals
XXIV Torneig Rugby Platja
Fins a 01.07.2018
XXIV Torneig Rugby Platja
Esports
Tot a punt per a les festes del Corpus 2018

ÚLTIMES NOTÍCIES

Tot a punt per a les festes del Corpus 2018


RESERVA ARA!

Et garantim el millor preu

Sant Joan

AGENDA

Sant Joan

Jun 21