Gran Final de la “Tapa de l'Any”

12 finalistes lluitaran perquè la seva sigui la millor tapa de Catalunya en una gala presentada per Alberto Chicote i Quim Masferrer

El proper diumenge 1 de març es coneixerà quina és la Millor Tapa de l’Any de Catalunya  en el transcurs de la gran final de la Tapa de l’Any, que se celebrarà en l’Auditori de l’Hotel Meliá Sitges, de les 11 a les 15 hores. En el transcurs d’aquesta gran gala, els 12 finalistes hauran de demostrar per què la seva és la millor tapa. I ho hauran de fer davant d’un jurat format pels periodistes gastronòmics Xavier Agulló, Toni Massanés i Mikel Iturriaga, i pel xef Jordi Herrera, del restaurant Manairó.

 

La gran final de la Tapa de l’Any, esdeveniment gastronòmic organitzat per l’Agència de Promoció de Turisme de Sitges, el Gremi d’Hosteleria de Sitges i Estrella Damm, estarà amenitzada pel xefs xefs, Alberto Chicote, i l’actor i presentador de TV3, Quim Masferrer. Entre tots dos faran que el assistents a l’Auditori del Meliá Sitges (amb un aforament per a 1.400 persones) es diverteixin a la vegada que descobreixen com els 12 finalistes cuinen les seves creacions. L’entrada anticipada per assistir a la gala es pot adquirir al web www.codetickets.com per 3 €. Amb l’entrada anticipada els espectadors obtindran un val d’obsequi d’un tapa més una cervesa Estrella Damm, que podran prendre als restaurants de Sitges que participen a la Ruta de la Tapa, que aquests dies se celebra a la vila.

 

Des del 26 de febrer i fins al 8 de març Sitges acull la Ruta de la Tapa de l’Any, on 23 dels millors restaurants de la població ofereixen la possibilitat de degustar les tapes finalistes del certamen, ja que cada tapa és apadrinada per dos restaurants. Així, cada tapa es podrà degustar sempre acompanyada per una cervesa Estrella Damm i per un preu únic de 2,5 €.

 

Les 12 tapes que han arribat a aquesta gran final i que es podran degustar a la Ruta de la Tapa de l’Any són: La galta, una tapa presentada pel Bar Mantxego (Barcelona); Pasión por la olla del Aquelarre, de Firo Tast (Barcelona); Pop Atlàntic, de l’Arume (Barcelona); Farcellet d’ànima pota blava, del Casino Café (El Prat de Llobr.); Crème brûlée de foie, de La Marineta(Mataró); L'origen del niu d'anec, del Subit (Terrassa); Biquini a l´estil Xirricló, de Cal Xirriclo (Balaguer); Bacallà i no va dir res, de l’Antull Restaurant Lounge (Reus); Petit Suisse de Carxofa Prat i el Trifassico de Pota Blava, de l’ONA Nuit Restaurant (El Prat de Llobr.); Foccacia de melós de secret ibèric, de La Catedral (Tarragona); i, finalment, Arròs caldós, del restaurant Tapes&Tapes (Reus).

 





ÚLTIMES NOTÍCIES

Tot a punt per a les festes del Corpus 2018

25.05.2018

Tot a punt per a les festes del Corpus 2018
6ª Setmana de la Malvasia de Sitges

11.05.2018

6ª Setmana de la Malvasia de Sitges
Sitges Tapa a Tapa 2018

17.04.2018

Sitges Tapa a Tapa 2018
Sitges presenta el programa d

23.03.2018

Sitges presenta el programa d'actes per Setmana Santa

AGENDA

Dance World Cup
Fins a 30.06.2018
Dance World Cup
Teatre i dansa
XXIV Torneig Rugby Platja
Fins a 01.07.2018
XXIV Torneig Rugby Platja
Esports
Blue Subur Market
Fins a 03.07.2018
Blue Subur Market
Mercats
Tot a punt per a les festes del Corpus 2018

ÚLTIMES NOTÍCIES

Tot a punt per a les festes del Corpus 2018


RESERVA ARA!

Et garantim el millor preu

Sant Joan

AGENDA

Sant Joan

Jun 24