Manuel NĂșñez, del restaurant Arume, guanya la Gran Final de la Tapa de l'Any

Totes les tapes es poden degustar a la Ruta de la Tapa que ofereixen 23 restaurants de Sitges fins el dia 8 de març.


 

Manuel Núñez, del restaurant Arume (Barcelona), s’ha proclamat guanyador amb el Pop Atlàntic, en la gran final de la segona edició de la Tapa de l’Any celebrada aquest diumenge a l’auditori de l’hotel Melià Sitges que va ser presenciada per més de 1.400 persones. L’esdeveniment gastronòmic, organitzat per l’Agència de Promoció de Turisme de Sitges, el Gremi d’Hosteleria de Sitges i Estrella Damm, buscava la millor tapa de Catalunya. El cuiner Manuel Núñez ha obtingut el primer premi gràcies a la seva presentació, originalitat i un extraordinari gust de la tapa, segons va destacar el jurat. El segon i el tercer premi han estat pels cuiners Rafa Solé, de Firo Tast (Barcelona), i Susana Aragón, de l’Ona Nuit Restaurant amb les tapes Passió per l’Olla Aquelarre, i Trifàsic de Potablava, respectivament.

 

El jurat, format pels periodistes gastronòmics Xavier Agulló i Mikel López Iturriaga, el gastrònom Toni Massanés (Fundació Alícia), i el cuiner Jordi Herrera (Manairó), ha valorat la feina feta pels 12 finalistes que al llarg de la gran gala han cuinat en directe les seves elaboracions en miniatura. L’esdeveniment ha estat presentat per l’actor de TV3 Quim Masferrer, i pel xef Alberto Chicote. Els assistents també han pogut veure un showcooking realitzat per l’equip de cuina del restaurant Tickets, dels germans Adrià.

 

Amb l’entrada anticipada d’aquesta festa gastronòmica, els assistents han pogut anar a tastar les tapes finalistes a algun dels 23 restaurants participants de la Ruta de la Tapa de l’Any que se celebra fins el dia 8 de març a Sitges. Com en l’edició passada, diferents restaurants de Sitges participen en la Ruta de la Tapa apadrinant una de les tapes que han arribat a la gran final. D’aquesta manera, tothom que vulgui pot tastar una de les tapes finalistes acompanyada per un quinto d’Estrella Damm i per un preu únic de 2,5 euros.


 

On trobar cada tapa

 

1. Arròs caldós del restaurant Tapes&Tapes (Reus)
• Cañateca Prado
• Pic Nic

 

2. Bacallà i no va dir res de l’Antull Restaurant Lounge (Reus)
• Izarra
• Pinxet

 

3. Bikini a l’estil Xirricló de Cal Xirricló (Balaguer)
• Casa Tecla
• Nieuw Amsterdam

 

4. Crème brûlée de foie de La Marineta (Mataró)
• Los Vikingos

 

5. Farcellet d’ànima potablava del Casino Cafè (El Prat de Llobregat)
• Dehesa Santa María
• Taberna Guria

 

6. Focaccia de melós de secret ibèric de La Catedral (Tarragona)
• La Formatgeria de Sitges
• La Granja de Sitges (Parellades, 4)

 

7. L’origen del niu d’ànec del restaurant Subit (Terrassa)
• Eguzki (passeig de la Ribera i carrer Sant Pau)

 

8. La Galta del Bar Mantxego (Barcelona)
• Café Bar Roy
• La Granja de Sitges (Major, 35)

 

9. Passió per l’Olla Aquelarre del Firo Tast (Barcelona)
• Casa Hidalgo
• El Cable

 

10. Petit Suisse de carxofa Prat de l’Ona Nuit Restaurant (El Prat de Llobregat)
• La Guineu
• Xampú Xampany

 

11. Pop Atlàntic de l’Arume (Barcelona)
• El Bar Ullo
• La Kassoleta

 

12. Trifàsic de potablava de l’Ona Nuit Restaurant (El Prat de Llobregat)
• La incidència del Factor Vi
• Louis se va





ÚLTIMES NOTÍCIES

Tot a punt per a les festes del Corpus 2018

25.05.2018

Tot a punt per a les festes del Corpus 2018
6ÂȘ Setmana de la Malvasia de Sitges

11.05.2018

6ÂȘ Setmana de la Malvasia de Sitges
Sitges Tapa a Tapa 2018

17.04.2018

Sitges Tapa a Tapa 2018
Sitges presenta el programa d

23.03.2018

Sitges presenta el programa d'actes per Setmana Santa

AGENDA

Sitges Gay Pride
Fins a 18.06.2018
Sitges Gay Pride
Festes i activitats
Dance World Cup
Fins a 30.06.2018
Dance World Cup
Teatre i dansa
Fira Hippie
Fins a 30.09.2018
Fira Hippie
Mercats
Tot a punt per a les festes del Corpus 2018

ÚLTIMES NOTÍCIES

Tot a punt per a les festes del Corpus 2018


RESERVA ARA!

Et garantim el millor preu

Sant Joan

AGENDA

Sant Joan

Jun 18