Manuel NĂșñez, del restaurant Arume, guanya la Gran Final de la Tapa de l'Any

Totes les tapes es poden degustar a la Ruta de la Tapa que ofereixen 23 restaurants de Sitges fins el dia 8 de març.


 

Manuel Núñez, del restaurant Arume (Barcelona), s’ha proclamat guanyador amb el Pop Atlàntic, en la gran final de la segona edició de la Tapa de l’Any celebrada aquest diumenge a l’auditori de l’hotel Melià Sitges que va ser presenciada per més de 1.400 persones. L’esdeveniment gastronòmic, organitzat per l’Agència de Promoció de Turisme de Sitges, el Gremi d’Hosteleria de Sitges i Estrella Damm, buscava la millor tapa de Catalunya. El cuiner Manuel Núñez ha obtingut el primer premi gràcies a la seva presentació, originalitat i un extraordinari gust de la tapa, segons va destacar el jurat. El segon i el tercer premi han estat pels cuiners Rafa Solé, de Firo Tast (Barcelona), i Susana Aragón, de l’Ona Nuit Restaurant amb les tapes Passió per l’Olla Aquelarre, i Trifàsic de Potablava, respectivament.

 

El jurat, format pels periodistes gastronòmics Xavier Agulló i Mikel López Iturriaga, el gastrònom Toni Massanés (Fundació Alícia), i el cuiner Jordi Herrera (Manairó), ha valorat la feina feta pels 12 finalistes que al llarg de la gran gala han cuinat en directe les seves elaboracions en miniatura. L’esdeveniment ha estat presentat per l’actor de TV3 Quim Masferrer, i pel xef Alberto Chicote. Els assistents també han pogut veure un showcooking realitzat per l’equip de cuina del restaurant Tickets, dels germans Adrià.

 

Amb l’entrada anticipada d’aquesta festa gastronòmica, els assistents han pogut anar a tastar les tapes finalistes a algun dels 23 restaurants participants de la Ruta de la Tapa de l’Any que se celebra fins el dia 8 de març a Sitges. Com en l’edició passada, diferents restaurants de Sitges participen en la Ruta de la Tapa apadrinant una de les tapes que han arribat a la gran final. D’aquesta manera, tothom que vulgui pot tastar una de les tapes finalistes acompanyada per un quinto d’Estrella Damm i per un preu únic de 2,5 euros.


 

On trobar cada tapa

 

1. Arròs caldós del restaurant Tapes&Tapes (Reus)
• Cañateca Prado
• Pic Nic

 

2. Bacallà i no va dir res de l’Antull Restaurant Lounge (Reus)
• Izarra
• Pinxet

 

3. Bikini a l’estil Xirricló de Cal Xirricló (Balaguer)
• Casa Tecla
• Nieuw Amsterdam

 

4. Crème brûlée de foie de La Marineta (Mataró)
• Los Vikingos

 

5. Farcellet d’ànima potablava del Casino Cafè (El Prat de Llobregat)
• Dehesa Santa María
• Taberna Guria

 

6. Focaccia de melós de secret ibèric de La Catedral (Tarragona)
• La Formatgeria de Sitges
• La Granja de Sitges (Parellades, 4)

 

7. L’origen del niu d’ànec del restaurant Subit (Terrassa)
• Eguzki (passeig de la Ribera i carrer Sant Pau)

 

8. La Galta del Bar Mantxego (Barcelona)
• Café Bar Roy
• La Granja de Sitges (Major, 35)

 

9. Passió per l’Olla Aquelarre del Firo Tast (Barcelona)
• Casa Hidalgo
• El Cable

 

10. Petit Suisse de carxofa Prat de l’Ona Nuit Restaurant (El Prat de Llobregat)
• La Guineu
• Xampú Xampany

 

11. Pop Atlàntic de l’Arume (Barcelona)
• El Bar Ullo
• La Kassoleta

 

12. Trifàsic de potablava de l’Ona Nuit Restaurant (El Prat de Llobregat)
• La incidència del Factor Vi
• Louis se va





ÚLTIMES NOTÍCIES

Sitges continua la seva aposta pel mercat britĂ nic

09.11.2017

Sitges continua la seva aposta pel mercat britĂ nic
Antonio Banderas roda a Sitges ‘Genius’, la sùrie de televisió en quù interpreta a Picasso

07.11.2017

Antonio Banderas roda a Sitges ‘Genius’, la sùrie de televisió en quù interpreta a Picasso

23.10.2017

Sitges estreny els llaços d’unió amb Irlanda
La relaciĂł entre art i natura protagonitza les Jornades Europees de Patrimoni

06.10.2017

La relaciĂł entre art i natura protagonitza les Jornades Europees de Patrimoni

AGENDA

Mercat de la Terra Slow Food
25.11.2017
Mercat de la Terra Slow Food
Gastronomia • Mercats • Activitats solidĂ ries i sostenibles
AudiciĂł - Ballada de Sardanes
26.11.2017
AudiciĂł - Ballada de Sardanes
Teatre i dansa
Concert d
26.11.2017
Concert d'Orgue de Santa CecĂ­lia
MĂșsica
Sitges continua la seva aposta pel mercat britĂ nic

ÚLTIMES NOTÍCIES

Sitges continua la seva aposta pel mercat britĂ nic


RESERVA ARA!

Et garantim el millor preu

Sitges Tapa a Tapa

AGENDA

Sitges Tapa a Tapa

Nov 25