L'Agència de Turisme presenta el nou Pla d'Accions de Best Sitges

NOTA DE PREMSA

 

Turisme de Sitges recupera el programa Best Sitges que, entre altres, presenta novetats com la creació d'un programa de punts que augmenti la rendibilitat dels negocis buscant la prescripció i fidelització tant de turistes com de visitants i residents; a més d'altres eines de promoció i dinamització
 

L'Agència de Promoció Turisme de Sitges ha organitzat una sessió informativa per explicar la proposta del nou Pla d'Accions previst per a aquest any del club de comerç i gastronomia, Best Sitges (BS). El proper 8 de maig, l'Edifici Miramar acollirà la sessió a la que s'han convidat tots els establiments adherits al BS, i on també poden participar els comerços, restaurants, establiments d'oci i centre de bellesa interessats en entrar a formar part del Club.
 

El BS lidera un pla d'accions de promoció i dinamització conjuntes, que reverteixen sobre els comerços associats amb ofertes complementàries i avantatges per als seus clients. Seguint aquesta filosofia de treball, una de les primeres accions impulsades per BS aquest 2014 és la creació del Best Sitges Points, una plataforma de dinamització turística i comercial basada en el lliurament de punts als clients, que podran gestionar a través del telèfon mòbil i que els permetrà comprar en altres establiments amb descomptes equivalents al valor dels seus punts en euros (1 punt tindrà una equivalència d'1 euro). El turista també es podrà beneficiar d'aquest programa amb reduccions en el preu de l'allotjament, on se li descomptaran tants euros com Best Sitges Points hagi acumulat.
 

El Pla inclou altres propostes com l'Innova Tax Free, mitjançant el qual els turistes extracomunitaris que superin compres per un valor de 90'15€ podran reemborsar l'IVA mitjançant un City Cash que s'ubicarà a l'Oficina d'Informació Turística de l'estació. Això permetrà que els turistes rebin un reemborsament anticipat abans de realitzar els tràmits pertinents a la duana. D'aquesta forma, els turistes recuperen els diners a la mateixa destinació i els permet seguir realitzant compres i generar despesa al municipi. La iniciativa s'impulsa amb l'objectiu de potenciar el consum entre els turistes extracomunitaris i té beneficis directes per als establiments del BS, que rebran una comissió mínima del 40% sobre l'import del reemborsament.
 

El Pla d'Accions contempla altres eines de promoció com el plànol de Sitges, que integrarà informació relativa al BS com la situació al plànol dels establiments associats. El plànol es converteix en una de les eines bàsiques de promoció amb una producció inicial de 60.000 exemplars en sis idiomes (català – francès, castellà – anglès i alemany –rus). Les millores arriben al web www.bestsitges.cat , que es reformula amb l'objectiu de convertir-la en un espai interactiu amb informació genèrica, notícies, ofertes i valoracions dels usuaris.
 

El regidor de Turisme, Ignasi Garrigó, ha convidat als empresaris de Sitges "a associar-se amb el Best Sitges perquè és una eina útil que ens permet treballar i impulsar propostes de forma conjunta amb l'objectiu de dinamitzar el comerç i afavorir l'augment de la despesa dels turistes. La unió de tots ens permet generar propostes i ofertes globals que serveixin per atraure a Sitges més turisme".
 

El Best Sitges aglutina establiments de l'àmbit de la restauració, el comerç, la bellesa i l'oci nocturn. La unió dels diferents negocis serveix a l'Agència de Promoció Turisme de Sitges per impulsar accions conjuntes de promoció i dinamització, per presentar una oferta complementària tant al turisme com a la ciutadania en general, i crear una marca pròpia i de qualitat.
 

Per entrar a formar part del BS, els establiments interessats paguen una quota anual de 150 euros (de juny 2014 a maig 2015).
 

Sessió Informativa Pla d'Accions 2014 Best Sitges
 

Auditori de l'Edifici Miramar, a les 9.30 hores en primera sessió a les 17 hores en segona sessió
 

Per a més informació:
Oficina de Comunicació
Tel. 93 811 16 84 / 607 825 675
A/e: comunicacio@sitges.cat

ÚLTIMES NOTÍCIES

16.06.2017

El Cau Ferrat i el Museu de Maricel obriran les nits dels dimecres d’estiu
La Gay Pride reivindica els drets del col·lectiu LGTBI

09.06.2017

La Gay Pride reivindica els drets del col·lectiu LGTBI
Arriba a Sitges la Concentració Internacional de Microcotxes Clàssics

25.05.2017

Arriba a Sitges la Concentració Internacional de Microcotxes Clàssics
Sitges acull el primer festival de videomapping

17.05.2017

Sitges acull el primer festival de videomapping

AGENDA

Festa del Corpus
Fins a 25.06.2017
Festa del Corpus
Activitats culturals • Festes i activitats
Festival d`art i reciclatge: Recicl`art
Fins a 16.07.2017
Festival d`art i reciclatge: Recicl`art
Activitats culturals
Concert: `Veneno en la piel¬ī
25.06.2017
Concert: `Veneno en la piel¬ī
M√ļsica

ÚLTIMES NOTÍCIES

El Cau Ferrat i el Museu de Maricel obriran les nits dels dimecres d’estiu


RESERVA ARA!

Et garantim el millor preu

Sant Joan

AGENDA

Sant Joan

Jun 24