Tot a punt per a la 57a edició del Ral·li Internacional de Cotxes d'Època Barcelona – Sitges

Una de les curses de clàssics més importants del país, on participaran seixanta-dos vehicles i setze motos provinents d'arreu d'Espanya i d'Europa, arrencarà aquest dissabte amb la concentració de vehicles a l'Illa Diagonal, i diumenge tindrà lloc el tradicional Ral•li que sortirà a les 10.30h des de la plaça Sant Jaume de Barcelona.

 

Aquest dissabte 21 i diumenge 22 de març tindrà lloc un dels esdeveniments més emblemàtics del motor clàssic, i que compta amb més de 50 anys d'història, la 57ª edició del Ral•li Internacional de Cotxes d'Època Barcelona - Sitges, organitzada per Foment de Sitges, l'Agència de Promoció Turisme de Sitges, l'Ajuntament de Sitges i l'Ajuntament de Barcelona. La cursa compta amb la participació de més d'una seixantena de vehicles fabricats amb anterioritat a 1928, i provinents de diferents punts del territori espanyol i europeu. El Ral•li, patrocinat per l'Illa Diagonal i Cerveses Moritz es disputarà el diumenge 22 de març, i quedarà emmarcat en un autèntic cap de setmana del motor, gràcies a les noves activitats paral•leles que es duran a terme durant la jornada dissabte i diumenge a Sitges, pensades per a tots els públics, i que volen donar un nou impuls a aquest esdeveniment.

 

Les activitats començaran dissabte 21. A partir de les 10.00 hores, tots els participants del Ral•li arribaran amb els seus cotxes clàssics a l'Avinguda Diagonal de Barcelona, davant del centre comercial l'Illa Diagonal, per passar el procés de verificació dels cotxes d'acord amb la normativa per poder concursar. Tots els autos quedaran concentrats en aquest punt de la ciutat comtal fins a les 17.00 hores.

 

El vestíbul de l'Illa Diagonal també acull des del passat 2 de març i fins a aquest mateix dissabte, una exposició de cotxes i motocicletes antigues, autèntiques peces de museu.

 

El diumenge 22 de març la Plaça Sant Jaume de Barcelona es vestirà d'època, per donar el punt de sortida a la 57ª edició del Ral•li Internacional de Cotxes d'Època Barcelona - Sitges, una caravana de clàssics plena de bellesa i d'història. Els vehicles participants, que començaran a arribar a la plaça a partir de les 8.30 hores, iniciaran el trajecte de 40 quilòmetres cap a Sitges a les 10.30 hores. L'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, i l'alcalde de Sitges, Miquel Forns, seran els encarregats de donar el tret de sortida a la prova, acompanyats del regidor de Turisme de l'Ajuntament de Sitges, Ignasi Garrigó, de la presidenta de Foment de Sitges, Maria Marin, i de la Pubilla i l'Hereu de Sitges, Nadia Viana i Josep Van Gorkom. En total, seixanta-dos cotxes i setze motocicletes sortiran del centre de la plaça Sant Jaume en direcció Sitges.

 

El recorregut entre Barcelona i Sitges es durà a terme per l'autovia C-31 fins a la població de Castelldefels, quan els vehicles prendran la carretera de les costes del Garraf. Està previst que el primer cotxe arribi al Port d'Aiguadolç de Sitges a les 12.00 hores, punt on els cotxes es reagruparan per, tot seguit, sortir i fer recorregut cap al centre de la localitat, fins a la plaça de La Fragata, que acollirà el concurs de l'elegància. Els vehicles clàssics quedaran exposats al públic al Passeig de la Ribera fins a les 17.30 hores de la tarda. L'entrega de premis es farà a les 16.30 hores a l'Hotel Calipolis de Sitges.

 

Pel que fa als participants, el cotxe més antic inscrit al Ral•li és un Darracq de 1900. Així mateix, l'edició d'aquest any compta amb la participació d'una convidada especial, Magda Oranich, advocada i reconeguda tertuliana de Televisió de Catalunya i altres mitjans.

 

Amb l'objectiu de promoure un esdeveniment declarat d'Interès Turístic Nacional, Sitges amplia el programa festiu a dissabte, amb activitats paral•leles al Ral•li pensades per a tots els públics, com la conducció en circuit de motocicletes elèctriques per a nens i adults, o l'exposició de vehicles superesportius de luxe al Passeig de la Ribera.

 

Twitter: @rallisitges
Instagram: @rallibarcelonasitges
#rallibcnsitges15
 

ÚLTIMES NOTÍCIES

Sitges sedueix amb la major cita de l

21.03.2019

Sitges sedueix amb la major cita de l'art tèxtil
Fortuny, Rodin, Klee, Matisse, Picabia, Picasso, Dalí i Miró entren al Museu de Maricel

15.03.2019

Fortuny, Rodin, Klee, Matisse, Picabia, Picasso, Dalí i Miró entren al Museu de Maricel
La Generalitat atorga al Cau Ferrat i a Maricel el reconeixement de museus d’interès nacional

17.01.2019

La Generalitat atorga al Cau Ferrat i a Maricel el reconeixement de museus d’interès nacional

30.11.2018

L' espectacle Les tovalloletes no desapareixen per art de màgia arriba a Sitges per conscienciar sobre el respecte al medi ambient

AGENDA

Scrap + Sitges
Fins a 31.03.2019
Scrap + Sitges
Festes i activitats
Presentació de llibre: `Juegos salvajes´
28.03.2019
Presentació de llibre: `Juegos salvajes´
Activitats culturals
LÂ’Hora del Conte
29.03.2019
LÂ’Hora del Conte
Activitats culturals • Activitats infantils
Sitges sedueix amb la major cita de l

ÚLTIMES NOTÍCIES

Sitges sedueix amb la major cita de l'art tèxtil


RESERVA ARA!

Et garantim el millor preu

Scrap + Sitges

AGENDA

Scrap + Sitges

Mar 26