Sitges acull, del 2 al 5 d’abril, la Dance Wolrd Cup Spain (DWC Spain), un esdeveniment de dansa que proposa alternatives perquè tant els participants com el públic gaudeixin de quatre dies intensius de dansa a l’Hotel Melià amb la millor oferta al seu abast.

 

Un dels pilars fonamentals de DWC Spain és el Concurs Nacional de Dansa, una finestra mitjançant la qual professors, alumnat i escoles poden donar a conèixer el seu treball. En la segona edició que se celebra a la carismàtica vila de la comarca del Garraf, participaran al concurs prop de 1.100 ballarins, procedents de 46 escoles de tots els punts del territori espanyol. L’objectiu del concurs és fomentar la participació de joves estudiants de dansa, en qualsevol de les seves disciplines, ja tinguin intenció de dedicar-s’hi professionalment o no. El Concurs Nacional de Dansa compta amb un jurat internacional, que integra professionals de les diferents disciplines de ball.

 

Els guanyadors de cada categoria representaran a Espanya a la Gran Final Mundial de DWC que, aquest 2015, se celebrarà a Bucarest (Romania), a finals de juny, principis de juliol. En l’edició anterior, l’equip espanyol va aconseguir el tercer lloc al rànquing general de països a la Final Mundial, celebrada a Portugal, amb 50 medalles. A les finals mundials de DWC participen més de 3.000 ballarins de tot el món, procedents d’una quarantena de països.

 

Totes les disciplines de dansa poden participar en el concurs, que compta amb un jurat especialitzat per a cadascuna d’elles. D’aquesta forma tots els estudiants de dansa de les diferents escoles que participen poden mostrar tots els seus registres en un mateix esdeveniment sense limitacions d’edat, vestuari, categoria o número de ballarins per grup. La filosofia del DWC Spain és gaudir de la dansa i facilitar a les escoles el seu treball perquè l’alumnat pugui gaudir de l’experiència.

 

La DWC Spain a Sitges finalitzarà amb la Gala de Clausura, el diumenge 5 d’abril a les 19.30 hores, en què es podran veure les coreografies dels guanyadors dels primers premis del concurs i els ballarins amb més talent. Les entrades estan a la venda a la pàgina de DWC Spain (www.danceworld¬cupspain.es), a un preu de 10 euros.

 

L’organització proposa també workshops amb classes de diferents disciplines, impartides pels millors professors nacionals i internacionals, que es poden combinar amb la participació al concurs. Es tracta de 93 classes, repartides en quatre nivells (minis, elemental, intermig i avançat), i en diferents disciplines (Dansa clàssica, contemporani, modern, hip hop, dansa estilitzada, folklore, jazz, Broadway, claqué i flamenc). Els professors que imparteixen les masterclasses es troben entre els millors d’Europa a les seves especialitats.

L’Hotel Melià acollirà també la Fira de Dansa, on empreses del sector mostraran els seus productes i les seves pàgines de venda on-line.
 

NOVITÀ

La Generalità dichiara il Cau Ferrat e il Maricel “musei d’interesse nazionale”

17.01.2019

La Generalità dichiara il Cau Ferrat e il Maricel “musei d’interesse nazionale”

30.11.2018

Lo spettacolo “Las toallitas no desaparecen por arte de magia” arriva a Sitges, per richiamare l' attenzione sul rispetto per l' ambiente
La Ruta del Xató di Sitges dà il via alla sua 22ª edizione

20.11.2018

La Ruta del Xató di Sitges dà il via alla sua 22ª edizione

08.10.2018

Últimos días para participar en el concurso de la campaña ReSitges

CALENDARIO EVENTI

A 06.03.2019

24.02.2019

-
La Generalità dichiara il Cau Ferrat e il Maricel “musei d’interesse nazionale”

NOVITÀ

La Generalità dichiara il Cau Ferrat e il Maricel “musei d’interesse nazionale”


PRENOTATE ORA!

garantiamo il miglior prezzo

CALENDARIO EVENTI

Feb 23