Sitges acull la Dance World Cup Spain

Sitges acull, del 2 al 5 d’abril, la Dance Wolrd Cup Spain (DWC Spain), un esdeveniment de dansa que proposa alternatives perquè tant els participants com el públic gaudeixin de quatre dies intensius de dansa a l’Hotel Melià amb la millor oferta al seu abast.

 

Un dels pilars fonamentals de DWC Spain és el Concurs Nacional de Dansa, una finestra mitjançant la qual professors, alumnat i escoles poden donar a conèixer el seu treball. En la segona edició que se celebra a la carismàtica vila de la comarca del Garraf, participaran al concurs prop de 1.100 ballarins, procedents de 46 escoles de tots els punts del territori espanyol. L’objectiu del concurs és fomentar la participació de joves estudiants de dansa, en qualsevol de les seves disciplines, ja tinguin intenció de dedicar-s’hi professionalment o no. El Concurs Nacional de Dansa compta amb un jurat internacional, que integra professionals de les diferents disciplines de ball.

 

Els guanyadors de cada categoria representaran a Espanya a la Gran Final Mundial de DWC que, aquest 2015, se celebrarà a Bucarest (Romania), a finals de juny, principis de juliol. En l’edició anterior, l’equip espanyol va aconseguir el tercer lloc al rànquing general de països a la Final Mundial, celebrada a Portugal, amb 50 medalles. A les finals mundials de DWC participen més de 3.000 ballarins de tot el món, procedents d’una quarantena de països.

 

Totes les disciplines de dansa poden participar en el concurs, que compta amb un jurat especialitzat per a cadascuna d’elles. D’aquesta forma tots els estudiants de dansa de les diferents escoles que participen poden mostrar tots els seus registres en un mateix esdeveniment sense limitacions d’edat, vestuari, categoria o número de ballarins per grup. La filosofia del DWC Spain és gaudir de la dansa i facilitar a les escoles el seu treball perquè l’alumnat pugui gaudir de l’experiència.

 

La DWC Spain a Sitges finalitzarà amb la Gala de Clausura, el diumenge 5 d’abril a les 19.30 hores, en què es podran veure les coreografies dels guanyadors dels primers premis del concurs i els ballarins amb més talent. Les entrades estan a la venda a la pàgina de DWC Spain (www.danceworld¬cupspain.es), a un preu de 10 euros.

 

L’organització proposa també workshops amb classes de diferents disciplines, impartides pels millors professors nacionals i internacionals, que es poden combinar amb la participació al concurs. Es tracta de 93 classes, repartides en quatre nivells (minis, elemental, intermig i avançat), i en diferents disciplines (Dansa clàssica, contemporani, modern, hip hop, dansa estilitzada, folklore, jazz, Broadway, claqué i flamenc). Els professors que imparteixen les masterclasses es troben entre els millors d’Europa a les seves especialitats.

L’Hotel Melià acollirà també la Fira de Dansa, on empreses del sector mostraran els seus productes i les seves pàgines de venda on-line.
 

ÚLTIMES NOTÍCIES

Sitges sedueix amb la major cita de l

21.03.2019

Sitges sedueix amb la major cita de l'art tèxtil
Fortuny, Rodin, Klee, Matisse, Picabia, Picasso, Dalí i Miró entren al Museu de Maricel

15.03.2019

Fortuny, Rodin, Klee, Matisse, Picabia, Picasso, Dalí i Miró entren al Museu de Maricel
La Generalitat atorga al Cau Ferrat i a Maricel el reconeixement de museus d’interès nacional

17.01.2019

La Generalitat atorga al Cau Ferrat i a Maricel el reconeixement de museus d’interès nacional

30.11.2018

L' espectacle Les tovalloletes no desapareixen per art de màgia arriba a Sitges per conscienciar sobre el respecte al medi ambient

AGENDA

Scrap + Sitges
Fins a 31.03.2019
Scrap + Sitges
Festes i activitats
Presentació de llibre: `Juegos salvajes´
28.03.2019
Presentació de llibre: `Juegos salvajes´
Activitats culturals
LÂ’Hora del Conte
29.03.2019
LÂ’Hora del Conte
Activitats culturals • Activitats infantils
Sitges sedueix amb la major cita de l

ÚLTIMES NOTÍCIES

Sitges sedueix amb la major cita de l'art tèxtil


RESERVA ARA!

Et garantim el millor preu

Festival Internacional de Patchwork. Sitges 2019

AGENDA

Festival Internacional de Patchwork. Sitges 2019

Mar 25