Comença l' OctopuSitges 2015

Fins al 30 de juny els restaurants del Club de Tast de Sitges ofereixen un menú presidit pel pop, la sípia i el calamar.


El pop, el calamar i la sípia, acompanyats de diferents productes de la terra, seran durant el mes de juny els protagonistes de tretze creacions culinàries que ofereixen els restaurants del Club de Tast de Sitges, on es podrà gaudir de cuina d'alta elaboració, creativitat i qualitat, al costat de vins i caves de la terra.

 

Després del Menjar de Tast, un esdeveniment gastronòmic de referència organitzat pel Club de Tast durant més de 25 anys, el Club fa un pas endavant i organitza un nou format d’esdeveniment amb l’objectiu de seguir creixent i evolucionant: “Volem generar nous projectes que puguin agradar al major nombre de persones que passegen per Sitges i que els agrada menjar bé”. El president del Club de Tast, Antoni Alemany, explica que amb l’Octopusitges “proposem un circuit gastronòmic amb tres productes marins elaborats a la manera i creativitat dels xefs dels restaurants del Club per tal que tothom tingui la possibilitat de fer una petita ruta i provar diferents opcions de la cuina que s’elabora a Sitges”.

 

Les 13 propostes gastronòmiques que ofereixen cadascun dels restaurants participants es poden consultar en un llibret que es pot adquirir a l’Oficina d’Informació Turística i als propis restaurants participants. Tots els plats es poden consumir en format Tastet (mitja ració) i es podran acompanyar amb una copa de vi de Bodegas Torres o una copa de cava Torelló a un preu de 9 euros.

 

Per la seva banda, el president del Gremi d’Hostaleria de Sitges, Joan Anton Matas, convida a tothom a degustar les creacions culinàries en el marc de l’OctopuSitges  “una nova formula gastronòmica del Club de Tast per rebre l’estiu, sent els cefalòpodes els protagonistes de les cuines i les taules dels restaurants del Club”.

 

La iniciativa està organitzada pel Club de Tast i el Gremi d’Hostaleria de Sitges amb el patrocini de Bodegas Torres i Caves Torelló, i la col•laboració de l’Ajuntament de Sitges, l’Agència de promoció Turisme de Sitges i Marendins.

 

Restaurants participants

 

  Cal Pinxo
  El Cau del Vinyet
  El Mascaron
  Esmarris
  Factor Vi
  Irish Gallery
  La Masia
  La Nansa
  Los Vikingos
  Marenostrum
  Pic nic
  Pizzeria del Cap de la Vila
  Saffron Mediterranean Bistrot

 


 





ÚLTIMES NOTÍCIES

La relació entre art i natura protagonitza les Jornades Europees de Patrimoni

06.10.2017

La relació entre art i natura protagonitza les Jornades Europees de Patrimoni
L

28.09.2017

L' actor Peter Vives serà el pregoner de la 56a Festa de la Verema de Sitges

26.09.2017

La Fura dels Baus protagonitzarà la cloenda de Sitges 2017

20.09.2017

Un tast d’Història de Sitges: visites a la muralla i al casc antic

AGENDA

6ª Jornada: Mecat de l’Art, Col•leccionisme i Museus
20.10.2017
6ª Jornada: Mecat de l’Art, Col•leccionisme i Museus
Activitats culturals
LÂ’Hora del Conte
20.10.2017
LÂ’Hora del Conte
Activitats culturals • Activitats infantils
6è Festival Tradicional Irlanda Catalunya - Creative Connexions
Fins a 29.10.2017
6è Festival Tradicional Irlanda Catalunya - Creative Connexions
Festes i activitats

ÚLTIMES NOTÍCIES

L’actor Peter Vives serà el pregoner de la 56a Festa de la Verema de Sitges


RESERVA ARA!

Et garantim el millor preu

6è Festival Tradicional Irlanda Catalunya - Creative Connexions

AGENDA

6è Festival Tradicional Irlanda Catalunya - Creative Connexions

Oct 19