Comença l' OctopuSitges 2015

Fins al 30 de juny els restaurants del Club de Tast de Sitges ofereixen un menú presidit pel pop, la sípia i el calamar.


El pop, el calamar i la sípia, acompanyats de diferents productes de la terra, seran durant el mes de juny els protagonistes de tretze creacions culinàries que ofereixen els restaurants del Club de Tast de Sitges, on es podrà gaudir de cuina d'alta elaboració, creativitat i qualitat, al costat de vins i caves de la terra.

 

Després del Menjar de Tast, un esdeveniment gastronòmic de referència organitzat pel Club de Tast durant més de 25 anys, el Club fa un pas endavant i organitza un nou format d’esdeveniment amb l’objectiu de seguir creixent i evolucionant: “Volem generar nous projectes que puguin agradar al major nombre de persones que passegen per Sitges i que els agrada menjar bé”. El president del Club de Tast, Antoni Alemany, explica que amb l’Octopusitges “proposem un circuit gastronòmic amb tres productes marins elaborats a la manera i creativitat dels xefs dels restaurants del Club per tal que tothom tingui la possibilitat de fer una petita ruta i provar diferents opcions de la cuina que s’elabora a Sitges”.

 

Les 13 propostes gastronòmiques que ofereixen cadascun dels restaurants participants es poden consultar en un llibret que es pot adquirir a l’Oficina d’Informació Turística i als propis restaurants participants. Tots els plats es poden consumir en format Tastet (mitja ració) i es podran acompanyar amb una copa de vi de Bodegas Torres o una copa de cava Torelló a un preu de 9 euros.

 

Per la seva banda, el president del Gremi d’Hostaleria de Sitges, Joan Anton Matas, convida a tothom a degustar les creacions culinàries en el marc de l’OctopuSitges  “una nova formula gastronòmica del Club de Tast per rebre l’estiu, sent els cefalòpodes els protagonistes de les cuines i les taules dels restaurants del Club”.

 

La iniciativa està organitzada pel Club de Tast i el Gremi d’Hostaleria de Sitges amb el patrocini de Bodegas Torres i Caves Torelló, i la col•laboració de l’Ajuntament de Sitges, l’Agència de promoció Turisme de Sitges i Marendins.

 

Restaurants participants

 

  Cal Pinxo
  El Cau del Vinyet
  El Mascaron
  Esmarris
  Factor Vi
  Irish Gallery
  La Masia
  La Nansa
  Los Vikingos
  Marenostrum
  Pic nic
  Pizzeria del Cap de la Vila
  Saffron Mediterranean Bistrot

 


 





ÚLTIMES NOTÍCIES

Arriba a Sitges la Concentració Internacional de Microcotxes Clàssics

25.05.2017

Arriba a Sitges la Concentració Internacional de Microcotxes Clàssics
Sitges acull el primer festival de videomapping

17.05.2017

Sitges acull el primer festival de videomapping
L

09.05.2017

L'oferta de Sitges es promociona a la Fira Expovacaciones de Bilbao
L

11.04.2017

L'Estrella Damm Mediterranean Ladies Open, declarat esdeveniment d'especial interès pel seu important impacte mediàtic i turístic

AGENDA

`Oceanes´
26.05.2017
`Oceanes´
Teatre i dansa
Mercat de la Terra Slow Food
03.06.2017
Mercat de la Terra Slow Food
Gastronomia • Mercats
Església Parroquial de Sant Bartomeu i Santa Tecla + Campanar
03.06.2017
Església Parroquial de Sant Bartomeu i Santa Tecla + Campanar
Activitats culturals • Visites guiades
Arriba a Sitges la Concentració Internacional de Microcotxes Clàssics

ÚLTIMES NOTÍCIES

Arriba a Sitges la Concentració Internacional de Microcotxes Clàssics


RESERVA ARA!

Et garantim el millor preu

International Vintage Microcar and Bubblecar Meeting

AGENDA

International Vintage Microcar and Bubblecar Meeting

May 28