Comença l' OctopuSitges 2015

Fins al 30 de juny els restaurants del Club de Tast de Sitges ofereixen un menú presidit pel pop, la sípia i el calamar.


El pop, el calamar i la sípia, acompanyats de diferents productes de la terra, seran durant el mes de juny els protagonistes de tretze creacions culinàries que ofereixen els restaurants del Club de Tast de Sitges, on es podrà gaudir de cuina d'alta elaboració, creativitat i qualitat, al costat de vins i caves de la terra.

 

Després del Menjar de Tast, un esdeveniment gastronòmic de referència organitzat pel Club de Tast durant més de 25 anys, el Club fa un pas endavant i organitza un nou format d’esdeveniment amb l’objectiu de seguir creixent i evolucionant: “Volem generar nous projectes que puguin agradar al major nombre de persones que passegen per Sitges i que els agrada menjar bé”. El president del Club de Tast, Antoni Alemany, explica que amb l’Octopusitges “proposem un circuit gastronòmic amb tres productes marins elaborats a la manera i creativitat dels xefs dels restaurants del Club per tal que tothom tingui la possibilitat de fer una petita ruta i provar diferents opcions de la cuina que s’elabora a Sitges”.

 

Les 13 propostes gastronòmiques que ofereixen cadascun dels restaurants participants es poden consultar en un llibret que es pot adquirir a l’Oficina d’Informació Turística i als propis restaurants participants. Tots els plats es poden consumir en format Tastet (mitja ració) i es podran acompanyar amb una copa de vi de Bodegas Torres o una copa de cava Torelló a un preu de 9 euros.

 

Per la seva banda, el president del Gremi d’Hostaleria de Sitges, Joan Anton Matas, convida a tothom a degustar les creacions culinàries en el marc de l’OctopuSitges  “una nova formula gastronòmica del Club de Tast per rebre l’estiu, sent els cefalòpodes els protagonistes de les cuines i les taules dels restaurants del Club”.

 

La iniciativa està organitzada pel Club de Tast i el Gremi d’Hostaleria de Sitges amb el patrocini de Bodegas Torres i Caves Torelló, i la col•laboració de l’Ajuntament de Sitges, l’Agència de promoció Turisme de Sitges i Marendins.

 

Restaurants participants

 

  Cal Pinxo
  El Cau del Vinyet
  El Mascaron
  Esmarris
  Factor Vi
  Irish Gallery
  La Masia
  La Nansa
  Los Vikingos
  Marenostrum
  Pic nic
  Pizzeria del Cap de la Vila
  Saffron Mediterranean Bistrot

 


 





ÚLTIMES NOTÍCIES

Fortuny, Rodin, Klee, Matisse, Picabia, Picasso, Dalí i Miró entren al Museu de Maricel

15.03.2019

Fortuny, Rodin, Klee, Matisse, Picabia, Picasso, Dalí i Miró entren al Museu de Maricel
La Generalitat atorga al Cau Ferrat i a Maricel el reconeixement de museus d’interès nacional

17.01.2019

La Generalitat atorga al Cau Ferrat i a Maricel el reconeixement de museus d’interès nacional

30.11.2018

L' espectacle Les tovalloletes no desapareixen per art de màgia arriba a Sitges per conscienciar sobre el respecte al medi ambient
El Sitges Christmas Festival dona el tret de sortida a les activitats nadalenques

28.11.2018

El Sitges Christmas Festival dona el tret de sortida a les activitats nadalenques

AGENDA

Scrap + Sitges
Fins a 31.03.2019
Scrap + Sitges
Festes i activitats
L´Hora del Conte
20.03.2019
L´Hora del Conte
Activitats culturals • Activitats infantils
Presentació de llibre: `Oriol Junqueras. Fins que siguem lliures´
21.03.2019
Presentació de llibre: `Oriol Junqueras. Fins que siguem lliures´
Activitats culturals
Fortuny, Rodin, Klee, Matisse, Picabia, Picasso, Dalí i Miró entren al Museu de Maricel

ÚLTIMES NOTÍCIES

Fortuny, Rodin, Klee, Matisse, Picabia, Picasso, Dalí i Miró entren al Museu de Maricel


RESERVA ARA!

Et garantim el millor preu

Festival Internacional de Patchwork. Sitges 2019

AGENDA

Festival Internacional de Patchwork. Sitges 2019

Mar 18