Rutes

Una altra forma de visitar la vila és mitjançant una visita guiada per tal de conèixer més a fons la vila de Sitges:

 

Ruta dels Americanos
Ruta guiada per descobrir les cases d’estil colonial que varen construir a finals del S. XIX els sitgetans que anaren a fer fortuna a Amèrica. El retorn dels que van assolir èxit en l’aventura d’ultramar marcà de ple les seves ciutats d’origen.

 

Sitges en el temps del Modernisme
Sitges i el cau Ferrat –casa taller del pintor i escriptor modernista Santiago Rusiñol- van ser punt de trobada dels intel·lectuals i artistes que, amb el Modernisme, van obrir Catalunya als corrents més innovadors del moment. El Cau Ferrat constitueix una síntesi d’aquell art total que defensaren els modernistes: la pintura, la música, les arts decoratives i la literatura.

 

Ruta del Nucli Antic
Per descobrir els orígens de Sitges hem de passejar pel seu nucli antic. Descobrireu restes de l’antiga muralla, el Racó de la Calma, les antigues cases de pescadors, els canons, i podreu visitar els diferents museus de Sitges: el Museu Cau Ferrat, el Museu Maricel i el Palau Maricel.

 

Ruta de les Ànimes
Un recorregut pel Sitges més íntim, des del centre de la vila fins l’antic cementiri, on es pot gaudir de l’escultura monumental funerària de finals del S. XIX i principis del S.XX, de gran rellevància artística: obres de Josep Llimona, de Frederic Marés, de Manel Fuxà, Agatip Vallmitjana, entre d’altres conformen aquest conjunt artístic on foren enterrats els americanos.

 

Ruta de Terramar
Un passeig per la zona de Terramar ens permet conèixer la seva història, gaudint de l’arquitectura i dels Jardins Modernistes. La tardor de 1918, l’industrial sabadellenc Francesc Armengol i Duran va promoure la urbanització de Terramar, primer projecte de ciutat –jardí Catalunya. Sitges esdevingué un dels principals centres de l’arquitectura noucentista catalana.

 

Ruta de la Malvasia
Un recorregut per l’Hospital de Sant Joan Baptista de Sitges – construït l’any 1912 per l’arquitecte modernista Josep Font i Gumà - ens aproparà a la història d’aquesta institució. Al recinte de l’hospital hi podem trobar el celler on s’elabora la famosa malvasia –vi dolç típic de Sitges- llegat de la família Llopis. Es visita a la casa i el celler Llopis, actual museu Romàntic

 

Més informació al +34 619 793 199 i  www.agisitges.com

ÚLTIMES NOTÍCIES

AGENDA

Sitges sedueix amb la major cita de l

ÚLTIMES NOTÍCIES

Sitges sedueix amb la major cita de l'art tèxtil


RESERVA ARA!

Et garantim el millor preu

Scrap + Sitges

AGENDA

Scrap + Sitges

Mar 25