Palau Novella

El Monestir Budista del Garraf, Sakya Tashi Ling, realitza diferents activitats culturals, entre les que destaca la visita guiada al Palau Novella, on es mostra, d'una banda, el patrimoni d'una família d'indians que vàren construir l'edifici on s'allotja avui dia el monestir, i per una altra, una exposició d'art i cultura tibetana que ens apropa a una tradició espiritual mil·lenària i als valors de la filosofia budista. A més de la visita, es proposa al visitant diferents experiències com són els tallers de relaxació i  conferències sobre la meditació.


També poden gaudir de l'entorn del Monestir, situat a l'enclavament privilegiat del Parc Natural del Garraf, així com de l'ambient de pau i harmonia que s'hi respira. Als jardins trobarem “l'Estupa Namyal”, que representa la 'ment il·luminada' o “consciència desperta' de Buda, i dintre de les proximitats del Monestir, el llac romàntic.

 

Temps del viatge en cotxe: 30 minuts
Pots anar-hi amb: cotxe, a peu
Informació i reserves:
Tel. +34 937 432 285
www.monjesbudistas.org
garraf@monjesbudistas.org

ÚLTIMES NOTÍCIES

AGENDA

ÚLTIMES NOTÍCIES

L' espectacle Les tovalloletes no desapareixen per art de màgia arriba a Sitges per conscienciar sobre el respecte al medi ambient


RESERVA ARA!

Et garantim el millor preu

`Maleïdes les guerres´

AGENDA

`Maleïdes les guerres´

Ene 16