Top 10 coses a fer a Sitges

Durant les propers setmanes us recomanem que no us perdeu...

 

1. Setmana de la Malvasia (5 al 14 de maig)

 

Torna la Setmana de la Malvasia de Sitges. Des del 5 al 14 de maig diversos bars i restaurants de Sitges oferiran les seves elaboracions gastronòmiques maridades amb la coneguda Malvasia de Sitges. Una oportunitat única per descobrir tota una experiència gastronòmica amb aquest peculiar vi de Sitges.


2. Sitges Next. Festival d’Innovació en Comunicació i New Media (5 i 6 de maig)

 

Sitges acollirà els dies 5 i 6 de maig el Sitges Next, festival dedicat a impulsar la innovació en comunicació de marques, agències, start-ups i creadors tecnològics.

 

Dos dies per establir noves connexions i rebre inspiració en forma de visions, experiències, provocacions i fins i tot idees que es reafirmen en un món canviant en el qual tots som exploradors. Els Premis Next tanquen el Festival reconeixent el treball que ha trepitjat terreny nou al llarg de l'últim any.

 

3. Sitges Electronik Park (7 de maig)

 

El Sitges Electronik Park se celebrarà el 7 de maig al parc de Can Robert de 11h00 a 22h00. És un festival per gaudir de la millor música electrònica i participar de les activitats pensades per als més menuts i les famílies en un ambient distès i relaxat. El Sitges Electronik Park és d’accés totalment lliure i gratuït.


Amb aquest esdeveniment, es pretén donar cabuda i potenciar el talent musical d’alguns sitgetans, molt reconeguts internacionalment i que no sempre tenen l’oportunitat d’expressar el seu art a la seva població.  En un mateix espai es fusionarà la música, amb art i gastronomia, on el clar protagonista serà la música electrònica.

 

4. Posa’t la Gorra (13 de maig)

 

El 13 de maig se celebra per tercer any consecutiu una edició de Posa’t la Gorra, campanya de l’Associació de Nens amb Càncer AFANOC, amb tallers infantils, actuacions i sorpreses, per donar a conèixer el càncer infantil i per pal·liar les necessitats que se’n generen a partir del diagnòstic. Horari: 18h00 a 21h00. Lloc: La Fragata.

 

Com a novetat aquest any es farà un mannequin challenge solidari, on es convida a participar a entitats, comerços, clubs o escoles a més de persones a títol individual.

 

Per participar a la campanya, serà necessari contribuir amb la compra d'una gorra dissenyada per la marca esportiva Muncih (7€) que es podrà adquirir el mateix dia de la festa o de manera anticipada a  www.posatlagorra.org/sitges. Els diners recollits aniran destinats a millorar la qualitat de vida dels nens i nenes malalts de càncer.

 

5. Dia Internacional dels Museus

 

Els museus de Sitges s’uneixen al Dia Internacional dels Museus que se celebra a tot el món el 18 de maig per sensibilitzar el gran públic sobre el paper d'aquests espais culturals en la societat.


6. Lumen Sitges Festival (19 i 20 de maig)

 

Sitges acollirà els dies 19 i 20 de maig el Lumen Sitges Festival, el 1er Festival de Vídeo Mapping de Sitges.

 

El Lumen Sitges Festival convertirà la vila en aparador de les possibilitats del videomapping. La idea del Festival és fer partícip al públic de les activitats proposades, fomentant la connectivitat entre assistents i continguts i fusionant el videomapping amb altres disciplines, potenciant les sinergies entre elles i la col•laboració entre artistes de diferents camps, per la creació de propostes sorprenents i innovadores.

 

Es realitzarà en 9 espais de 22h00 a 01h00. Les activitats infantils seran de 12h00 a 20h00.

 

Espais: Hort de Can Falç, Racó de la Calma, Restaurant Costa Dorada, Miramar, Club Nàutic, Passeig, Punta, Ermita Sant Sebastià, St. Miquel


7. International Vintage Microcar and Bubblecar Meeting (27 i 28 maig)

 

El cap de setmana del 27 i 28 de maig se celebrarà per primer cop a Sitges la XVI edició de la Concentració Internacional de Microcotxes Clàssics. Es tracta d’’un esdeveniment de microcotxes clàssics de caràcter internacional.

 

Participaran entre 80 i 100 vehicles procedents d’arreu d’Europa convertint la concentració en un espectacle atractiu pel públic.

 

L’epicentre de l’activitat serà el racó de la Fragata i el Passeig de la Ribera, on tant dissabte com diumenge els vehicles faran un recorregut i quedaran exposats al públic, que podrà interactuar amb els participants i els vehicles.

 

Horaris d’exposició:
Dissabte 18h00 a 20h00 a la Fragata
Diumenge 12h30 a 17h00 a la Fragata


8. Turisme familiar a Sitges

 

Passejar amb la  família per Sitges és compartir vivències i gaudir de la proximitat del mar, el passeig marítim, el comerç i els espais lúdics com els Jardins de Terramar, Parc de Can Robert, Hort de Can Falç i Can Ferratges, gronxadors davant del mar, mini-golf, skate-parc, patins de mar a la platja, espai d’escalada, passeig amb cavall i ponis, i pistes de bàsket i fútbol. Els museus ofereixen avantatges i propostes especials per a infants per donar a conèixer les tradicions i la cultura local.

 

9.  Vida nocturna a Sitges

 

Sitges és viu les 24 hores, amb una oferta per a tots els estils i gustos, amb establiments vora el mar, al centre de la vila o al port d’Aiguadolç. Amb un ambient mediterrani i cosmopolita per sopar, prendre una copa tranquil·lament a les terrasses i bars musicals, chill-outs, o per divertir-se fins a  la matinada a les seves discoteques, festes nocturnes o concerts a l’aire lliure.

 

L’oci nocturn de sitges és conegut i reconegut internacionalment pel carrer del pecat.   A Sitges  va néixer el primer Pacha del món.


10. Fes un dia de shopping a Sitges

 

El comerç és una peça fonamental en l’oferta turística de Sitges, ja que compta amb una gran varietat i una alta qualitat. La majoria de comerços són botigues petites, amb un tracte familiar i amb productes singulars, que fugen de l’oferta estàndard. Són establiments que busquen l’originalitat i modernitat. A més, la vila té llibertat d’horaris i molts establiments obren els diumenges i dies festius.

 

La principal zona de botigues, especialment dedicades a la moda i als complements,  es troba  als carrers del centre.


 

*Aquesta secció canvia periòdicament en funció de l’època de l’any i les festes del nostre calendari, us recomanem que ens visiteu periòdicament o us doneu d’alta a la nostra newsletter per estar informats de totes les novetats.

 

ÚLTIMES NOTÍCIES

AGENDA

Sitges acull el primer festival de videomapping

ÚLTIMES NOTÍCIES

Sitges acull el primer festival de videomapping


RESERVA ARA!

Et garantim el millor preu

International Vintage Microcar and Bubblecar Meeting

AGENDA

International Vintage Microcar and Bubblecar Meeting

May 23