Top 10 coses a fer a Sitges

Durant les propers setmanes us recomanem que no us perdeu...

 

1.  Ral·li Internacional de Cotxes d’Època Barcelona-Sitges (3 i 4 de març)

 

El Ral·li Internacional de Cotxes d'Època Barcelona-Sitges arriba el 3 i 4 de març a la seva 60ena edició. Sortirà de Barcelona el diumenge 4 de març a les 11 del matí per arribar al Port d'Aiguadolç a les 12 del migdia.
Posteriorment, la caravana circularà pels carreres de Sitges de camí al punt de trobada final, en el recinte habilitat a La Fragata, al peu de la Parròquia de Sant Bartomeu i Santa Tecla, on els vehicles romandran exposats fins les 17:00 hores

 

El Ral·li Internacional de Cotxes d'Època Barcelona-Sitges està organitzat per Foment de Sitges, l'Ajuntament de Sitges i l'Ajuntament de Barcelona, i compta amb el patrocini de L'illa Diagonal, Cerveses Moritz, el RACC i Menkes, i el suport de Caves Pere Ventura.
 

Consulteu el web: http://www.rallybarcelonasitges.com/es/


2.  Festival Internacional de Patchwork (8 al 11 de març)

 

Del 8 al 11 de març Sitges es converteix, un any més en la capital mundial del Patchwork i acull una àmplia varietat d’activitats relacionades amb aquest sector. La fira comercial, que enguany tindrà lloc en un envelat a la platja de La Fragata, compta amb la presència de les principals marques del sector. A més hi haurà interessants tallers, xerrades i exposicions de primer nivell.

 

Les seus de les exposicions:

 

Edifici Miramar
Escorxador
Estudi Vidal
Casino Prado
Fundació Ave Maria
Stämpfli
Calipolis

 

Consulteu el web: http://www.patchworkespana.es/festival-internacional-patchwork-2018/


3.  Fira d’Art (17 i 18 de març)

 

Un any més, Sitges acollirà el 17 i 18 de març la Fira d’Art. En la fira comercial de 1.100 m2, s’aplegaran més de setanta artistes que exposaran i vendran les seves obres.

 

Consulteu el web: www.sitges.cat


4.  Sitges Rock Trail (17 de març)
 


El 17 de març se celebrarà la IV Edició de la Sitges Rock Trail, cursa que travessa llocs emblemàtics del Parc del Garraf.

 

Es pot optar per dues opcions:

 

1a La Sitges Rock Trail de 25 km amb un desnivell de 1000 m, que permeten gaudir d’unes vistes del Garraf inusuals i sorprenents.
2a La Speed Rock de 12 Km amb un desnivell de 370 m, que permeten assaborir els encants amagats en el Parc del Garraf.

 

Sortida: Parc del Rocar a les 09h00

Organitza: Centre Excursionista de Sitges

 

Consulteu el web: http://sitgesrocktrail.cat


5. Fira Scrap+ Sitges (23 al 25 de març)

 

Sitges acull per sisè any consecutiu del 23 al 25 de març la Fira Scrap + Sitges. Podreu accedir gratuïtament a una fira comercial de més de 1.100 m2 per gaudir i adquirir les últimes novetats en scrapbooking, participar en tallers i posar en pràctica les darreres tècniques, i gaudir d’exposicions. Tota aquesta oferta en un entorn cuidat i 100% d’Scrap.

 

Enguany l’envelat se situa a la platja de La Fragata.

 

Consulteu el web: http://www.feriascrapplus.com/


6. Centenari conjunt Maricel

 

El 2018 es compleix el centenari del complex arquitectònic i artístic de Maricel. Iniciat el 1910 amb la conversió de l’antic Hospital de Sant Joan en la residència de l’industrial nord-americà, col•leccionista d’art i filantrop Charles Deering. L’enginyer i crític d’art, Miquel Utrillo, va tenir cura del disseny i direcció de les obres, que es van perllongar fins al 1918.

 

Maricel constitueix, des del seu inici, un dels exemples arquitectònics i artístics més característics del Noucentisme El Centenari de Maricel 1918-2018 ha estat declarat com a una de les commemoracions nacionals del 2018 per part de la Generalitat de Catalunya 2018.

 

Consulteu el web: http://museusdesitges.cat/es

 

7.  Tasta el Xató de Sitges  (novembre 2017 a abril 2018)

 

Des del mes de novembre fins al mes d’abril trobareu Xató en molts restaurants de Sitges. Si el voleu menjar al més pur estil sitgetà, acompanyeu-lo amb una selecció de truites variades.

 

Consulteu el web: www.rutadelxato.com

 

L’ambaixador d’aquesta edició, el xef Oriol Castro, del restaurant Disfrutar acaba de guanyar la 2a Estrella Michelin.

 

8. Turisme familiar a Sitges

 

Passejar amb la  família per Sitges és compartir vivències i gaudir de la proximitat del mar, el passeig marítim, el comerç i els espais lúdics com els Jardins de Terramar, Parc de Can Robert, Hort de Can Falç i Can Ferratges, gronxadors davant del mar, mini-golf, skate-parc, patins de mar a la platja, espai d’escalada, passeig amb cavall i ponis, i pistes de bàsket i fútbol. Els museus ofereixen avantatges i propostes especials per a infants per donar a conèixer les tradicions i la cultura local.


9.  Activitats als museus

 

Al 2018 s’han reprès les visites guiades mensuals a la parròquia de Sitges, amb pujada inclosa al seu campanar.

 

Consulteu el web: http://museusdesitges.cat/es/activitats


10. Fes un dia de shopping a Sitges

 

El comerç és una peça fonamental en l’oferta turística de Sitges, ja que compta amb una gran varietat i una alta qualitat. La majoria de comerços són botigues petites, amb un tracte familiar i amb productes singulars, que fugen de l’oferta estàndard. Són establiments que busquen l’originalitat i modernitat. A més, la vila té llibertat d’horaris i molts establiments obren els diumenges i dies festius.

 

La principal zona de botigues, especialment dedicades a la moda i als complements,  es troba  als carrers del centre.

 


 

ÚLTIMES NOTÍCIES

AGENDA

60è Ral·li Internacional de Cotxes d

ÚLTIMES NOTÍCIES

60è Ral·li Internacional de Cotxes d'Època Barcelona-Sitges: una nova fita


RESERVA ARA!

Et garantim el millor preu

Scrap + Sitges

AGENDA

Scrap + Sitges

Mar 23