Top 10 coses a fer a Sitges

Durant les propers setmanes us recomanem que no us perdeu...

 

1. Tasta el Xató de Sitges (novembre 2018 a abril 2019)

 

Des del mes de novembre fins al mes d’abril trobareu Xató en molts restaurants de Sitges. Si el voleu menjar al més pur estil sitgetà, acompanyeu-lo amb una selecció de truites variades.

 

Consulteu el web: www.rutadelxato.com


2. Carnaval (28 de febrer al 6 de març)

 

Del 28 de febrer al 6 de març, la festa més multitudinària i colorista del calendari local tornarà a lluir al carrer amb un total de 50 colles, que reuneixen més de 2.500 persones disfressades, que participen a les rues.
Comença el Dijous Gras i finalitza el dimecres de Cendra.

 

Arribo: Dijous 28 de febrer
Rues: Diumenge 3 de març i el dimarts 5 de març.

 

Més informació: www.sitges.cat


3.  Ral·li Internacional de Cotxes d’Època Barcelona-Sitges (16 i 17 de març)

 

El Ral·li Internacional de Cotxes d'Època Barcelona-Sitges arriba el 16 i 17 de març a la seva 61ena edició. Sortirà de Barcelona el diumenge 17 març a les 11 del matí per arribar al Port d'Aiguadolç a les 12 del migdia.
Posteriorment, la caravana circularà pels carreres de Sitges de camí al punt de trobada final, en el recinte habilitat a La Fragata, al peu de la Parròquia de Sant Bartomeu i Santa Tecla, on els vehicles romandran exposats fins les 17:00 hores

 

El Ral·li Internacional de Cotxes d'Època Barcelona-Sitges està organitzat per Foment de Sitges, l'Ajuntament de Sitges i l'Ajuntament de Barcelona, i compta amb el patrocini de L'illa Diagonal, Cerveses Moritz, el RACC, Motor Munich, Menkes, i el suport de Caves Pere Ventura.

 

Consulteu el web: http://www.rallybarcelonasitges.com/es/


4.   Festival Internacional de Patchwork (21 al 24 de març)

 

Del 21 al 24 de març Sitges es converteix, un any més en la capital mundial del Patchwork i acull una àmplia varietat d’activitats relacionades amb aquest sector. La fira comercial, que enguany tindrà lloc en un envelat a la platja de La Fragata, compta amb la presència de les principals marques del sector. A més hi haurà interessants tallers, xerrades i exposicions de primer nivell.

 

Consulteu el web: http://www.patchworkespana.es/festival-internacional-patchwork-2019/


5. Fira Scrap+ Sitges (29 al 31 de març)


Sitges acull per setè any consecutiu del 29 al 31 de març la Fira Scrap + Sitges. Podreu accedir gratuïtament a una fira comercial de més de 1.100 m2 per gaudir i adquirir les últimes novetats en scrapbooking, participar en tallers i posar en pràctica les darreres tècniques, i gaudir d’exposicions. Tota aquesta oferta en un entorn cuidat i 100% d’Scrap.

 

Consulteu el web: http://www.feriascrapplus.com/

 

6.  Exposició: `Centenari Maricel (1918-2018) (15 de novembre al 24 de febrer 2019)

La mostra està dedicada a explicar la història i evolució del complex artístic de Maricel des de l’adquisició de l’antic hospital de Sant Joan per part de Charles Deering, la gran transformació realitzada per Miquel Utrillo, el creixement del conjunt de Maricel i les seves etapes i la seva evolució fins el moment actual.

 

Museu de Maricel
C/ Fonollar, s/n
Inauguració: 15/11, 18:00h. Palau de Maricel. C/ Fonollar, s/n
16/11: entrada gratuïta a l’exposició.

De dimarts a diumenge:
10:00h-17:00h
Preu: 10€ (Museu del Cau Ferrat + Museu de Maricel)

Visita guiada el dimarts:
14:30h: anglès
15:00h: castellà
15:30h: català
Preu només visita guiada exposició: 5€

Més informació: www.museusdesitges.cat


7. Turisme familiar a Sitges

 

Passejar amb la  família per Sitges és compartir vivències i gaudir de la proximitat del mar, el passeig marítim, el comerç i els espais lúdics com els Jardins de Terramar, Parc de Can Robert, Hort de Can Falç i Can Ferratges, gronxadors davant del mar, mini-golf, skate-parc, patins de mar a la platja, espai d’escalada, passeig amb cavall i ponis, i pistes de bàsket i fútbol. Els museus ofereixen avantatges i propostes especials per a infants per donar a conèixer les tradicions i la cultura local.

 

8.  Activitats als museus per a grans i petits

 

El mes de gener i, continuant amb les activitats de Nadal dels Museus de Sitges es durà a terme  el taller infantil Carta als Reis. Un clàssic d’aquestes dates en què els més petits podran crear i decorar el seu propi llistat de regals i bons desitjos per a ses majestats. La cita està prevista pel dia 3 i, com que es tracta del primer dimecres de l’any, també inclourà, com cada primer dimecres de mes, entrada lliure a tots els museus sitgetans.
L’arribada del 2019 també suposarà la represa de les visites guiades mensuals a la parròquia de Sitges, amb pujada inclosa al seu campanar.

 

9.   Sitges i la seva cultura

 

Sitges és una vila costanera que ha sabut guardar els seus valor culturals i artístics. Les restes de l’antiga vila medieval es barregen amb el llegat dels americanos, aquells que tornaren amb fortuna de l’aventura americana i es van fer construir grans mansions. A Sitges encara s’hi respira l’ambient bohemi heretat del polifacètic artista Santiago Rusiñol que va convertir la població en la meca del Modernisme.

Per descobrir la riquesa cultural de la vila només cal fer un tomb pels carrers del centre, pel nucli antic i pel passeig, però si voleu aprofundir podeu fer una visita guiada pels temps dels americanos o del modernisme. Una altra bona opció és una visita als museus Cau Ferrat, Maricel, Palau de Maricel i Fundació Pere Stämpfli. 


10. Fes un dia de shopping a Sitges

 

El comerç és una peça fonamental en l’oferta turística de Sitges, ja que compta amb una gran varietat i una alta qualitat. La majoria de comerços són botigues petites, amb un tracte familiar i amb productes singulars, que fugen de l’oferta estàndard. Són establiments que busquen l’originalitat i modernitat. A més, la vila té llibertat d’horaris i molts establiments obren els diumenges i dies festius.

 

La principal zona de botigues, especialment dedicades a la moda i als complements,  es troba  als carrers del centre.
 

ÚLTIMES NOTÍCIES

AGENDA

Sitges sedueix amb la major cita de l

ÚLTIMES NOTÍCIES

Sitges sedueix amb la major cita de l'art tèxtil


RESERVA ARA!

Et garantim el millor preu

Festival Internacional de Patchwork. Sitges 2019

AGENDA

Festival Internacional de Patchwork. Sitges 2019

Mar 25