Top 10 coses a fer a Sitges

Durant les propers setmanes us recomanem que no us perdeu...

 

1. Tasta el Xató de Sitges (novembre 2015 a abril 2016)

 

Des del mes de novembre fins al mes d’abril trobareu Xató en molts restaurants de Sitges. Si el voleu menjar al més pur estil sitgetà, acompanyeu-lo amb una selecció de truites variades.

 

Més informació a: http://www.rutadelxato.com/

 

2. Exposició Ramon Casas (fins el 19 de febrer)

 

L'exposició Ramon Casas, la modernitat anhelada es pot veure al Museu de Maricel fins el 19 de febrer, i després viatjarà a Madrid i Palma de Mallorca. Es tracta de l’exposició central de l’Any Ramon Casas i reuneix 200 obres de l’artista i altres pintors coetanis procedents d’algunes de les col•leccions d’art modern més prestigioses d'Europa.

 

Entre les obres que presenta la col•lecció, a més d’olis, cartells i dibuixos de Ramon Casas, n’hi ha d’artistes com Pablo Picasso, Toulouse- Lautrec, Carolus-Duran, John Singer Sargent, Santiago Rusiñol, Joaquin Sorolla o Joaquim Torres-Garcia, entre molts altres.

Ramon Casas, la modernitat anhelada està organitzada per Museus de Sitges, l’Obra Social “la Caixa” i el Museu Nacional d’Art de Catalunya; amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Sitges. La mostra està comissariada per Ignasi Domènech, cap de Col•leccions dels Museus de Sitges; i Francesc Quílez, coordinador de Col•leccions del Museu Nacional d’Art de Catalunya.

 

3.  Carnaval de Sitges (23 de febrer a l’1 de març) 

 

Del 23 de febrer a l’1 de març, la festa més multitudinària i colorista del calendari local tornarà a lluir al carrer amb un total de 50 colles, que reuneixen més de 2.500 persones disfressades, que participen a les rues.
Comença el Dijous Gras i finalitza el dimecres de Cendra.

 

Arribo: Dijous 23 de febrer
Rues: Diumenge 26 de febrer i el dimarts 28 de Febrer. Ull amb els canvis de recorregut respecte als darrers anys.

 

Més informació a: http://www.sitges.cat/carnaval/


4. 59è Ral·li Internacional de Cotxes d’Època Barcelona-Sitges (4 i 5 de març)

 

El Ral·li Internacional de Cotxes d'Època Barcelona-Sitges arriba el 4 i 5 de març a la seva 59ena edició. Sortirà de Barcelona el diumenge 5 de març a les 11 del matí per arribar al Port d'Aiguadolç a les 12 del migdia.
Posteriorment, la caravana circularà pels carreres de Sitges de camí al punt de trobada final, en el recinte habilitat a La Fragata, al peu de la Parròquia de Sant Bartomeu i Santa Tecla, on els vehicles romandran exposats fins les 17:00 hores

 

El Ral·li Internacional de Cotxes d'Època Barcelona-Sitges està organitzat per Foment de Sitges, l'Ajuntament de Sitges i l'Ajuntament de Barcelona, i compta amb el patrocini de L'illa Diagonal, el RACC i Menkes, i el suport de Caves Pere Ventura.

 

5.  Festival Internacional de Patchwork (9 al 12 de març)

 

Del 9 al 12 de març Sitges es converteix, un any més en la capital mundial del Patchwork i acull una àmplia varietat d’activitats relacionades amb aquest sector. La fira comercial de més de 2.000 m2 , situada al Passeig de la Ribera, compta amb la presència de les principals marques del sector. A més hi haurà interessants tallers, xerrades i exposicions de primer nivell.


6.  Fira Scrap+ Sitges (17 al 19 de març)

 

Sitges acull per cinquè any consecutiu del 17 al 19 de març la Fira Scrap + Sitges. Podreu accedir gratuïtament a una fira comercial de més de 1.100 m2 per gaudir i adquirir les últimes novetats en scrapbooking, participar en tallers i posar en pràctica les darreres tècniques, i gaudir d’exposicions. Tota aquesta oferta en un entorn cuidat i 100% d’Scrap.


7.  24ª Fira d’Art (25 i 26 de març)

 

Un any més, l’espai del Passeig de la Ribera acollirà el 25 i 26 de març la Fira d’Art. En la fira comercial de 1.100 m2, s’aplegaran més de setanta artistes que exposaran i vendran les seves obres. 


8. Turisme familiar a Sitges

 

Passejar amb la  família per Sitges és compartir vivències i gaudir de la proximitat del mar, el passeig marítim, el comerç i els espais lúdics com els Jardins de Terramar, Parc de Can Robert, Hort de Can Falç i Can Ferratges, gronxadors davant del mar, mini-golf, skate-parc, patins de mar a la platja, espai d’escalada, passeig amb cavall i ponis, i pistes de bàsket i fútbol. Els museus ofereixen avantatges i propostes especials per a infants per donar a conèixer les tradicions i la cultura local.

 

9.  Vida nocturna a Sitges

 

Sitges és viu les 24 hores, amb una oferta per a tots els estils i gustos, amb establiments vora el mar, al centre de la vila o al port d’Aiguadolç. Amb un ambient mediterrani i cosmopolita per sopar, prendre una copa tranquil•lament a les terrasses i bars musicals, chill-outs, o per divertir-se fins a  la matinada a les seves discoteques, festes nocturnes o concerts a l’aire lliure.

 

L’oci nocturn de sitges és conegut i reconegut internacionalment pel carrer del pecat.   A Sitges  va néixer el primer Pacha del món.


10. Fes un dia de shopping a Sitges

 

El comerç és una peça fonamental en l’oferta turística de Sitges, ja que compta amb una gran varietat i una alta qualitat. La majoria de comerços són botigues petites, amb un tracte familiar i amb productes singulars, que fugen de l’oferta estàndard. Són establiments que busquen l’originalitat i modernitat. A més, la vila té llibertat d’horaris i molts establiments obren els diumenges i dies festius.
La principal zona de botigues, especialment dedicades a la moda i als complements,  es troba  als carrers del centre.
 

 *Aquesta secció canvia periòdicament en funció de l’època de l’any i les festes del nostre calendari, us recomanem que ens visiteu periòdicament o us doneu d’alta a la nostra newsletter per estar informats de totes les novetats.

 

ÚLTIMES NOTÍCIES

AGENDA

El Carnaval de Sitges comptarà amb 44 colles i 2.200 participants

ÚLTIMES NOTÍCIES

El Carnaval de Sitges comptarà amb 44 colles i 2.200 participants


RESERVA ARA!

Et garantim el millor preu

CARNAVAL. Del 23 de febrer fins l`1 de març

AGENDA

CARNAVAL. Del 23 de febrer fins l`1 de març

Feb 25