Top 10 coses a fer a Sitges

Durant les propers setmanes us recomanem que no us perdeu...

 

1. Tasta el Xató de Sitges (novembre 2015 a abril 2016)

 

Des del mes de novembre fins al mes d’abril trobareu Xató en molts restaurants de Sitges. Si el voleu menjar al més pur estil sitgetà, acompanyeu-lo amb una selecció de truites variades.

 

Més informació a: http://www.rutadelxato.com/

 

2. Exposició Ramon Casas (fins el 19 de febrer)

 

L'exposició Ramon Casas, la modernitat anhelada es pot veure al Museu de Maricel fins el 19 de febrer, i després viatjarà a Madrid i Palma de Mallorca. Es tracta de l’exposició central de l’Any Ramon Casas i reuneix 200 obres de l’artista i altres pintors coetanis procedents d’algunes de les col•leccions d’art modern més prestigioses d'Europa.

 

Entre les obres que presenta la col•lecció, a més d’olis, cartells i dibuixos de Ramon Casas, n’hi ha d’artistes com Pablo Picasso, Toulouse- Lautrec, Carolus-Duran, John Singer Sargent, Santiago Rusiñol, Joaquin Sorolla o Joaquim Torres-Garcia, entre molts altres.

Ramon Casas, la modernitat anhelada està organitzada per Museus de Sitges, l’Obra Social “la Caixa” i el Museu Nacional d’Art de Catalunya; amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Sitges. La mostra està comissariada per Ignasi Domènech, cap de Col•leccions dels Museus de Sitges; i Francesc Quílez, coordinador de Col•leccions del Museu Nacional d’Art de Catalunya.

 

3.  Carnaval de Sitges (23 de febrer a l’1 de març) 

 

Del 23 de febrer a l’1 de març, la festa més multitudinària i colorista del calendari local tornarà a lluir al carrer amb un total de 50 colles, que reuneixen més de 2.500 persones disfressades, que participen a les rues.
Comença el Dijous Gras i finalitza el dimecres de Cendra.

 

Arribo: Dijous 23 de febrer
Rues: Diumenge 26 de febrer i el dimarts 28 de Febrer. Ull amb els canvis de recorregut respecte als darrers anys.

 

Més informació a: http://www.sitges.cat/carnaval/


4. 59è Ral·li Internacional de Cotxes d’Època Barcelona-Sitges (4 i 5 de març)

 

El Ral·li Internacional de Cotxes d'Època Barcelona-Sitges arriba el 4 i 5 de març a la seva 59ena edició. Sortirà de Barcelona el diumenge 5 de març a les 11 del matí per arribar al Port d'Aiguadolç a les 12 del migdia.
Posteriorment, la caravana circularà pels carreres de Sitges de camí al punt de trobada final, en el recinte habilitat a La Fragata, al peu de la Parròquia de Sant Bartomeu i Santa Tecla, on els vehicles romandran exposats fins les 17:00 hores

 

El Ral·li Internacional de Cotxes d'Època Barcelona-Sitges està organitzat per Foment de Sitges, l'Ajuntament de Sitges i l'Ajuntament de Barcelona, i compta amb el patrocini de L'illa Diagonal, el RACC i Menkes, i el suport de Caves Pere Ventura.

 

5.  Festival Internacional de Patchwork (9 al 12 de març)

 

Del 9 al 12 de març Sitges es converteix, un any més en la capital mundial del Patchwork i acull una àmplia varietat d’activitats relacionades amb aquest sector. La fira comercial de més de 2.000 m2 , situada al Passeig de la Ribera, compta amb la presència de les principals marques del sector. A més hi haurà interessants tallers, xerrades i exposicions de primer nivell.


6.  Fira Scrap+ Sitges (17 al 19 de març)

 

Sitges acull per cinquè any consecutiu del 17 al 19 de març la Fira Scrap + Sitges. Podreu accedir gratuïtament a una fira comercial de més de 1.100 m2 per gaudir i adquirir les últimes novetats en scrapbooking, participar en tallers i posar en pràctica les darreres tècniques, i gaudir d’exposicions. Tota aquesta oferta en un entorn cuidat i 100% d’Scrap.


7.  24ª Fira d’Art (25 i 26 de març)

 

Un any més, l’espai del Passeig de la Ribera acollirà el 25 i 26 de març la Fira d’Art. En la fira comercial de 1.100 m2, s’aplegaran més de setanta artistes que exposaran i vendran les seves obres. 


8. Turisme familiar a Sitges

 

Passejar amb la  família per Sitges és compartir vivències i gaudir de la proximitat del mar, el passeig marítim, el comerç i els espais lúdics com els Jardins de Terramar, Parc de Can Robert, Hort de Can Falç i Can Ferratges, gronxadors davant del mar, mini-golf, skate-parc, patins de mar a la platja, espai d’escalada, passeig amb cavall i ponis, i pistes de bàsket i fútbol. Els museus ofereixen avantatges i propostes especials per a infants per donar a conèixer les tradicions i la cultura local.

 

9.  Vida nocturna a Sitges

 

Sitges és viu les 24 hores, amb una oferta per a tots els estils i gustos, amb establiments vora el mar, al centre de la vila o al port d’Aiguadolç. Amb un ambient mediterrani i cosmopolita per sopar, prendre una copa tranquil•lament a les terrasses i bars musicals, chill-outs, o per divertir-se fins a  la matinada a les seves discoteques, festes nocturnes o concerts a l’aire lliure.

 

L’oci nocturn de sitges és conegut i reconegut internacionalment pel carrer del pecat.   A Sitges  va néixer el primer Pacha del món.


10. Fes un dia de shopping a Sitges

 

El comerç és una peça fonamental en l’oferta turística de Sitges, ja que compta amb una gran varietat i una alta qualitat. La majoria de comerços són botigues petites, amb un tracte familiar i amb productes singulars, que fugen de l’oferta estàndard. Són establiments que busquen l’originalitat i modernitat. A més, la vila té llibertat d’horaris i molts establiments obren els diumenges i dies festius.
La principal zona de botigues, especialment dedicades a la moda i als complements,  es troba  als carrers del centre.
 

 *Aquesta secció canvia periòdicament en funció de l’època de l’any i les festes del nostre calendari, us recomanem que ens visiteu periòdicament o us doneu d’alta a la nostra newsletter per estar informats de totes les novetats.

 

ÚLTIMES NOTÍCIES

AGENDA

Sitges acull la 2ª Fira de scrap més important d’Europa

ÚLTIMES NOTÍCIES

Sitges acull la 2ª Fira de scrap més important d’Europa


RESERVA ARA!

Et garantim el millor preu

Exposició: `Binomis´. Genís Hernández-Roby

AGENDA

Exposició: `Binomis´. Genís Hernández-Roby

Mar 28