Turisme Cultural

Passejar pels carrers de Sitges és descobrir un interessant conjunt de joies arquitectòniques, museus i edificis singulars que completen el patrimoni modernista i noucentista de Sitges. Amb exposicions a les 10 galeries d’art,  esdeveniments i rutes guiades sempre hi ha oferta per als visitants interessats en la cultura.

 

Aquest 2014 serà un any molt especial a nivell cultural a Sitges amb la reobertura dels museus desprès d’un període d’obres i la celebració de l’any internacional del Greco, Domenikos Theotokópoulos. Sitges manté un vincle especial arrel dels quadres portats a la vila per Santiago Rusiñol que actualment es conserven al Cau Ferrat, Les Llàgrimes de Sant Pere i el de Magdalena Penitent amb la Creu. Al llarg de l’any es  realitzaran commemoracions especials.

 

Programa d’estiu: SITGESTIUCULTURA el Consorci del Patrimoni de Sitges ofereix diàriament durant els mesos d’estiu, una sèrie d’activitats als museus; concerts, visites teatralitzades, visites nocturnes, sopars de lluna plena i exposicions, entre d’altres propostes. + Informació

 

Museus de Sitges
www.museusdesitges.com

 

Museus:
Monuments i Museus

  • Museu del Cau Ferrat
  • Museu de Maricel
  • Palau de Maricel
  • Museu Romàntic Can Llopis
  • Fundació Stämpfli Art Contemporani
  • Casa Bacardí


Esdeveniments al llarg de l’any:

ÚLTIMES NOTÍCIES

AGENDA

Sitges sedueix amb la major cita de l

ÚLTIMES NOTÍCIES

Sitges sedueix amb la major cita de l'art tèxtil


RESERVA ARA!

Et garantim el millor preu

Festival Internacional de Patchwork. Sitges 2019

AGENDA

Festival Internacional de Patchwork. Sitges 2019

Mar 25