Turisme Cultural

Passejar pels carrers de Sitges és descobrir un interessant conjunt de joies arquitectòniques, museus i edificis singulars que completen el patrimoni modernista i noucentista de Sitges. Amb exposicions a les 10 galeries d’art,  esdeveniments i rutes guiades sempre hi ha oferta per als visitants interessats en la cultura.

 

Aquest 2014 serà un any molt especial a nivell cultural a Sitges amb la reobertura dels museus desprès d’un període d’obres i la celebració de l’any internacional del Greco, Domenikos Theotokópoulos. Sitges manté un vincle especial arrel dels quadres portats a la vila per Santiago Rusiñol que actualment es conserven al Cau Ferrat, Les Llàgrimes de Sant Pere i el de Magdalena Penitent amb la Creu. Al llarg de l’any es  realitzaran commemoracions especials.

 

Programa d’estiu: SITGESTIUCULTURA el Consorci del Patrimoni de Sitges ofereix diàriament durant els mesos d’estiu, una sèrie d’activitats als museus; concerts, visites teatralitzades, visites nocturnes, sopars de lluna plena i exposicions, entre d’altres propostes. + Informació

 

Museus de Sitges
www.museusdesitges.com

 

Museus:
Monuments i Museus

  • Museu del Cau Ferrat
  • Museu de Maricel
  • Palau de Maricel
  • Museu Romàntic Can Llopis
  • Fundació Stämpfli Art Contemporani
  • Casa Bacardí


Esdeveniments al llarg de l’any:

ÚLTIMES NOTÍCIES

AGENDA

La Generalitat atorga al Cau Ferrat i a Maricel el reconeixement de museus d’interès nacional

ÚLTIMES NOTÍCIES

La Generalitat atorga al Cau Ferrat i a Maricel el reconeixement de museus d’interès nacional


RESERVA ARA!

Et garantim el millor preu

 Exposició: `Centenari Maricel (1918-2018)´

AGENDA

Exposició: `Centenari Maricel (1918-2018)´

Feb 20