Gastronomia i compres

Tastar les especialitats de la cuina sitgetana a base de peixos i arrossos, així com el famós xató (plat fred que s’elabora amb escarola, bacallà dessalat i esqueixat, tonyina salada, seitons i olives arbequines, tot acompanyat d’una una salsa a base d’all, ametlles, avellanes, seitons, nyores escaldades, pa fregit, bitxo, oli, vinagre i sal), sense oblidar les avantguardistes propostes dels plats  contemporanis, són autèntiques experiències úniques per al paladar.

La notable qualitat dels vins de la Denominació d’Origen Garraf i la Malvasia, el vi dolç típic de Sitges elaborat amb la varietat de raïm del mateix nom i catalogat com a baluard de l’Slowfood, ens conviden també a gaudir dels plaers de la taula.

 

El comerç és una peça fonamental en l’oferta turística de Sitges, ja que compta amb una gran varietat i una alta qualitat. La majoria de comerçps són botigues petites, amb un tracte familiar i amb productes singulars, que fugen de l’oferta estàndard. Són establiments que busquen l’originalitat i modernitat. A més, la vila té llibertat d’horaris i molts establiments obren els diumenges i dies festius.

La principal zona de botigues, especialment dedicades a la moda i als complements,  es troba  als carrers del centre.


Esdeveniments gastronòmics i comercials al llarg de l’any

ÚLTIMES NOTÍCIES

AGENDA

Sitges sedueix amb la major cita de l

ÚLTIMES NOTÍCIES

Sitges sedueix amb la major cita de l'art tèxtil


RESERVA ARA!

Et garantim el millor preu

Festival Internacional de Patchwork. Sitges 2019

AGENDA

Festival Internacional de Patchwork. Sitges 2019

Mar 22