Gastronomia i compres

Tastar les especialitats de la cuina sitgetana a base de peixos i arrossos, així com el famós xató (plat fred que s’elabora amb escarola, bacallà dessalat i esqueixat, tonyina salada, seitons i olives arbequines, tot acompanyat d’una una salsa a base d’all, ametlles, avellanes, seitons, nyores escaldades, pa fregit, bitxo, oli, vinagre i sal), sense oblidar les avantguardistes propostes dels plats  contemporanis, són autèntiques experiències úniques per al paladar.

La notable qualitat dels vins de la Denominació d’Origen Garraf i la Malvasia, el vi dolç típic de Sitges elaborat amb la varietat de raïm del mateix nom i catalogat com a baluard de l’Slowfood, ens conviden també a gaudir dels plaers de la taula.

 

El comerç és una peça fonamental en l’oferta turística de Sitges, ja que compta amb una gran varietat i una alta qualitat. La majoria de comerçps són botigues petites, amb un tracte familiar i amb productes singulars, que fugen de l’oferta estàndard. Són establiments que busquen l’originalitat i modernitat. A més, la vila té llibertat d’horaris i molts establiments obren els diumenges i dies festius.

La principal zona de botigues, especialment dedicades a la moda i als complements,  es troba  als carrers del centre.


Esdeveniments gastronòmics i comercials al llarg de l’any

ÚLTIMES NOTÍCIES

AGENDA

Fortuny, Rodin, Klee, Matisse, Picabia, Picasso, Dalí i Miró entren al Museu de Maricel

ÚLTIMES NOTÍCIES

Fortuny, Rodin, Klee, Matisse, Picabia, Picasso, Dalí i Miró entren al Museu de Maricel


RESERVA ARA!

Et garantim el millor preu

Festival Internacional de Patchwork. Sitges 2019

AGENDA

Festival Internacional de Patchwork. Sitges 2019

Mar 20