Preguntes freqüents

1. On puc aparcar si vaig al centre de la vila?

En el següent enllaç podeu consultar tots els pàrquings de Sitges, tan de cotxes com motos, bicicletes, autobusos i zones blaves
http://www.sitges.cat/html/sitges_tema_a_tema/mobilitat/on_aparcar.html

 

2. Hi ha consignes per guardar l’equipatge?

SI no voleu deixar la vostra maleta a l'hotel fins l’hora de sortida a Sitges estrenem un nou servei de consignes gestionat per una empresa privada. Les dades de contacte: 

MAIL BOXES 

C/ Bassa Rodona 7 Sitges 

Tel. +34 93 811 42 94

mbe190@mbe.es 

 

3. Hi ha xarxa Wi-Fi pública als carrers i platges?

Tot i que Sitges no disposa de xarxa wifi pública als carrers, sí que podeu conectar-vos gratuïtament des de l’oficina de turisme de l’estació, plaça Eduard Maristany núm. La majoria dels xiringuitos de platja disposen de xarxa wifi gratuïta pels seus clients.

 

4. Què es pot visitar?

Si veniu a Sitges no deixeu de visitar el casc antic, els nostres museus, la Casa Bacardí  i les nostres platges.

 

5. Es fan visites guiades?

Podeu consultar totes les visites guiades que es fan a Sitges en el següent enllaç. Per no perdre-us cap exposició ni esdeveniment, també us recomanem que visiteu la nostra agenda.

 

6. Com arribar en transport públic des de l’aeroport fins Sitges i fins Barcelona.

El trajecte Aeroport – Sitges – Aeroport  es pot fer en autobús o tren. En tren s’ha de fer enllaç a l’estació del Prat de Llobregat i el trajecte dura uns 45 minuts aproximadament (depenent del dia de la setmana i la freqüència de trens). Podeu consultar els horaris de trens aquí: www.renfe.com. Amb autobús la companyia Mon-bus té una servei diari regular amb parada a l’aeroport de Barcelona, més informació: www.monbus.cat
Per cobrir el trajecte Sitges – Barcelona – Sitges, l’opció més fàcil és anar-hi amb tren i baixar a l’estació de Passeig de Gràcia, a ple centre de Barcelona.  Aproximadament cada 15 minuts hi ha un tren i el trajecte dura uns 35 minuts. Més informació. Si voleu anar-hi amb autobús podeu consultar horaris i freqüències a www.monbus.cat.  

 

Igualment és possible anar a l’aeroport i a Barcelona en taxi:
ASSOCIACIÓ DE TAXIS DE SITGES:
Tel. + 34 93 894 3594 / 93 894 1329
www.taxi-sitges.com
info@taxisitges.com

 

7. Està permès portar a la platja animals de companyia?

Segons es recull en el pla d’usos i a l’ordenança de civisme de l’Ajuntament de Sitges l’accés a les platges de gossos i altres animals de companyia està prohibit a les zones i llocs públics de bany, a la sorra i a l'aigua, llevat dels gossos pigall.

 

8. Es poden fer recorreguts en vaixell per la costa?

Actualment no hi ha una empresa que ofereixi aquest servei de manera regular però si que es poden llogar embarcacions, velers, motos aquàtiques, fer pàdel surf, submarinisme, caiac etc per petits grups. Podeu consultar els webs dels tres ports esportius de Sitges. Per més informació:

 

9. Com puc arribar al Parc Natural Garraf i quins recorreguts hi puc fer?

Es pot arribar amb vehicle propi fins al Palau Novella, però la majoria de gent hi va caminant des de Sitges. Podeu agafar la línea 1 del bus local fins al polígon de Les Pruelles i des d’allà accedir-hi a peu.
Totes els recorreguts i rutes dins del parc es poden consultar en el següent enllaç: http://parcs.diba.cat/web/garraf

 

10. Es pot visitar l'església Parroquial?

L’església parroquial o La Punta, com li diem els sitgetans, només es pot visitar en horari de missa, feiners, dissabtes i vigílies a les 19.30h, diumenges i festes a les 9 i a les 11h (misses en castellà), i a les 12 i 2/4 de 8 del vespre.
El santuari del Vinyet, amb els seus exvots, es pot visitar durant l'estiu de (20 juny a 15 setembre) amb els següents horaris:

De dilluns a divendres d’11 a 13 h i de 17,00 a 20,00 h
Dissabtes, diumenges i festius d’11 a 14 h i de 17,00 a 20.00 h

Dimarts no festiu, TANCAT.

 

ÚLTIMES NOTÍCIES

AGENDA

Sitges sedueix amb la major cita de l

ÚLTIMES NOTÍCIES

Sitges sedueix amb la major cita de l'art tèxtil


RESERVA ARA!

Et garantim el millor preu

Festival Internacional de Patchwork. Sitges 2019

AGENDA

Festival Internacional de Patchwork. Sitges 2019

Mar 25